Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki mikor esküdött? Tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mikor esküdött? Tényleg korai lenne még?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk már fiatalok (30,32 év) 20 éve ismerjük egymást de csak 1 éve találtunk egymásra. Nagy a szerelem, fél éve együtt is élünk, minden tökéletes, harmonikus a kapcsolatunk,tényleg minden a helyén van, ugy gondoljuk megtaláltuk az igazit. Nemrég volt az első évfordulónk,s megkérte a kezem, boldogan mondtam igent. Áprilisra sikerült is időpontot foglalni az esküvőre.

A környezetünkbe mindenki meglepődött...hogy jó hamar,ráérünk még vele stb...

Mi nem érezzük hogy bármire is várnunk kéne. Nem vagyunk már kamaszok,családra vágyunk, boldog életre együtt.

Ti mennyi idő után házasodtatok össze?Szerintetek is korai lenne még? Vélemények érdekelnek csak, az esküvő ugyis meglesz Áprilisban :)

2019. aug. 30. 10:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
63%
30 évesen korai?? Mikor kéne, 60 frlé?
2019. aug. 30. 10:59
 2/23 anonim ***** válasza:
57%

Mi két és fél év után, de akkor már egy éves volt a gyerekünk.

Ha ti nem érzitek korainak, senkinek semmi joga beleszólni.

3/23 anonim ***** válasza:
59%

6év, de 21-22évesen jöttünk össze

30 felett nem várnék ennyit, tuti

4/23 A kérdező kommentje:
Nem a korunk miatt,hanem hogy csak 1 éve vagyunk együtt.
2019. aug. 30. 11:00
 5/23 anonim ***** válasza:
26%
* felé. Én amúgy 27 voltam, 2 év ismerettség után.( abból egy évet együtt is éltünk)
2019. aug. 30. 11:00
 6/23 anonim ***** válasza:
28%
A.úgy ezeket az emberek csak azért mondják, hogy levegőt áramoltassanak át a szájukon, nincs mögötte semmi komoly. Csak nem akarja annyival elintézni, hogy "aha, jó", mert azt meg bunkóságnak érzi. Bezzeg ez mennyivel jobb... Na mindegy, az emberek ilyenek sajnos.
2019. aug. 30. 11:01
 7/23 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem nem korai. Mi is 1,5 év ismeretség után házasodtunk.

Fiatalon arra szoktak várni, hogy meglegyen a diploma, dolgozzanak, tudjanak biztos alapokat teremteni. De ők is érzik 1 év után is, hogy együtt akarnak maradni, vagy ez csak ideiglenes.

30 felett jó esetben már stabil az egzisztencia és a közös jövőnek semmi akadálya.

Egyébként mi van, ha 10 év múlva elváltok? Semmi. De az sem azért lesz, mert x éve házasok vagytok, és nem x-5.

Ha gyereket is terveztek, akkor viszont jobb is, ha nem töketlenkedtek 5 évig.

2019. aug. 30. 11:06
 8/23 anonim ***** válasza:
55%
Mi 1 év 4 hónap után házasodtunk össze, lassan 10 éve. :)
2019. aug. 30. 11:36
 9/23 anonim ***** válasza:
39%

Ennyi idősen az ember már nem szórakozik, tudja mit akar és ha ti egymást akarjátok, ne foglalkozzatok a károgókkal.

Aki nem bír magával jól oltsátok le, hogy nem az ő dolga, ha ott akar lenni, ne szóljon bele...

2019. aug. 30. 11:50
 10/23 anonim ***** válasza:
22%
Engem fél év után vett el a férjem.
2019. aug. 30. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!