Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküdött valaki a Seychelle szigeteken? Tapasztalatokra, élményekre volnék kíváncsi.
Figyelt kérdés
Mindenki válaszát köszönöm,itt tervezzük az esküvőnket,minden érdekel az esküvővel kapcsolatban.2018. máj. 14. 18:17
1/8 anonim válasza:
sok válasz fog érkezni erre ,tuti...
2/8 anonim válasza:
akkor is annyi esély van a válásra mintha mucsaröcsögén esküdtök...
3/8 anonim válasza:
Én csak a Járda-szigeteken esküdtem. Ja, mégsem. Bocs. 😂
4/8 A kérdező kommentje:
Nem veszem magamra a rosszindulatú kommenteket,szóval azokkal kár pazarolni az energiákat 😘😊😊
Egyébként nem drágább egy ilyesfajta esküvő,minta itthon x főnek rendeznék egy lagzit. Inkább fizetek kettőnkre és egy felejthetetlen nyaralással kötöm össze. Amit soha nem felejtünk el.
Tehát köszönöm előre is azok válaszát akik ÉRDEMBEN is képesek válaszolni!
2018. máj. 14. 18:49
5/8 anonim válasza:
Mi a Maldivon esküdtünk, azon a szigeten ahova már harmadjáramentünk vissza mert annyira szép volt. Mivel a honositás és a papirmunkanagyon sok ido es veszodseg, mi úgy csinaltuk, hogy indulas napjan itthon bementünk hugomékkal az anyakönyvezetőhöz, alairtuk a paoirokat, masnap pedig "ceremonia" aMalfivon
6/8 anonim válasza:
a Hosszú Kantinka meg a Tusup ott esküdtek.
érdeklődj tőlük. :)
7/8 anonim válasza:
Szia! A Lagun Travel-nek vannak ilyen ajánlatai azt hiszem, szerintem náluk nézz körül. [link]
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Igen náluk foglaltunk,csak érdekelne személyes tapasztalat,hátha ír nekem valaki. A Lagun travel nagyon nagyon jó cégnek ígérkezik egyébként,de ők közvetítenek csak és nem esküdtek még ott 😊
2018. jún. 1. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!