Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek korai?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek korai?

Figyelt kérdés
5 hónapja vagyok együtt a párommal. Ő 28, én 17 vagyok. Nagyon szeretem. Én még korainak gondolom a házasságot. Ő jővő nyáron vagy tavasszal szeretné. Próbáltam beszélni vele erről, de azt mondja jobb ha elöbb házasodunk igy örökre együtt leszünk. Ő már az egészet eltervezte. Már a rokonainak is beszámolt róla. Tanácsok?

2018. aug. 30. 06:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Neked korai, csak 17 éves vagy! 5 hónap együtt járás után így gondolkozni a barátodnak (ha mondjuk 30 lennél nem lenne korai) elég furcsa! Mondjuk az is,hogy 18 sem vagy,és 27 éves párod van. Az hogy ökrökre együtt lesztek,nem a házasság határozza meg!
2018. aug. 30. 06:49
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
*28 éves (bocsi elírtam)
2018. aug. 30. 06:50
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Korai, és nem csak azért, mert 17 vagy. Bárki érezheti korainak, ha nem készült még fel.

Na, meg...a gyors házasság inkább a válást biztosítja, mint az örök szerelmet.

A másik, érdekes, hogy megmondtad, neked korai, de ő tovább erőszakoskodik, már az esküvő előtt ki akar hagyni a döntésekből.

Tervezget nélküled, amit szintén nem illik, és olyannal dicsekszik, amibe bele se egyeztél.

2018. aug. 30. 06:55
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Jól gondolod, korai a házasság. 17 éves vagy. Nagyon fiatal. Sokat fog még formálódni a személyiséged. A barátod 11 évvel idősebb nálad. Teljesen máshol tartotok az életben. Te még tanulsz, előtted a pályakezdő időszak. A barátod (remélhetőleg) már túl van ezen, lassan ideje megházasodnia és családot alapítania. Miből terveztek megélni? Egyáltalán miből akarjátok fizetni az esküvőt? Egy fizetésből? Eltartott leszel? Vagy otthagyod az iskolát és elmész dolgozni? Esetleg munka és tanulás mellett fog rád szakadni a háztartás is? Hol fogtok lakni? Odaköltözöl csupasz seggel a barátodhoz? Tudod milyen kiszolgáltatott helyzet? Se pénzed, se bevételed, se lakásod. Szó szerint azt csinál majd veled a férjed, amit akar, mert nem fogsz tudni kilépni a házasságból. 5 hónap alatt mennyire ismeritek egymást? Mióta éltek együtt? Ismeritek egymás rigolyáit, hülyeségeit? Arról nem is beszélve, hogy vagy a barátod komplett idióta, vagy téged néz annak. Ekkora marhaságot, hogy ha korán házasodtok örökre együtt lesztek... leszarja, hogy Te mit szeretnél, ő a fejébe vette, hogy házasodtok és punktum. Nagyon ígéretes kezdet.
2018. aug. 30. 06:58
 5/20 anonim ***** válasza:
56%
*tuti
2018. aug. 30. 07:08
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

"Próbáltam beszélni vele erről, de azt mondja jobb ha elöbb házasodunk igy örökre együtt leszünk. Ő már az egészet eltervezte. Már a rokonainak is beszámolt róla. Tanácsok?"

Nagyon vigyázz! Ez a pasas (vagy nő?) aztán be akar hálózni rendesen. Inkább arra tippelek mégis, hogy ő a férfi, egy nő miért akarna bekebelezni egy 17 éves fiút? Ha egy nő ilyen erőszakos, hálókivető típus, akkor jellemzően olyat keres, aki tele van zsetonnal és az általában nem 17 éves.

A helyedben én irtó gyorsan behúznám a kéziféket, sőt, nem is, inkább tennék egy hajtűkanyart most rögtön. Ebből a kapcsolatból, házasságból nem sok jót várnék a helyedben. Te már most sem dönthetsz semmiben, mi lenne később?

2018. aug. 30. 07:10
 7/20 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem tőle konkrétan miért szeretné ilyen gyorsan. 1 Mert sokáig tartott összejönni velem és nem akarja azokat a fájdalmakat és kudarcokat átélni amiket okoztak neki. 2. Abban a korban vagyunk mikor már jó lenne megtenni. 3. Ezzel erősebb lenne a kapcsolatunk. Én ezt 3-5 év múlva szeretném. Egyikünknek sincs saját lakása mind a ketten a szüleinknél élünk.
2018. aug. 30. 07:36
 8/20 anonim ***** válasza:
Szokott féltékenykedni?
2018. aug. 30. 08:15
 9/20 A kérdező kommentje:
Igen. Elég gyakran féltékeny.
2018. aug. 30. 08:16
 10/20 anonim ***** válasza:
87%

Neked korai.

Nagykorú se vagy. Gondolom érettségi előtt vagy, akarsz tanulni, dolgozni. Együtt sem éltek ugye?

Ő meg akar fogni. Majd elvesz, szülöd a gyerekeket és nem hagyod el.

2018. aug. 30. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!