Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek korai?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek korai?

Figyelt kérdés
5 hónapja vagyok együtt a párommal. Ő 28, én 17 vagyok. Nagyon szeretem. Én még korainak gondolom a házasságot. Ő jővő nyáron vagy tavasszal szeretné. Próbáltam beszélni vele erről, de azt mondja jobb ha elöbb házasodunk igy örökre együtt leszünk. Ő már az egészet eltervezte. Már a rokonainak is beszámolt róla. Tanácsok?

2018. aug. 30. 06:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%
Biztos féltékeny tipus. Magahoz akar lancolni,semmi masrol nincs szo. Nem josolok nagy jovot nektek,de ne legyen igazam. Tipikus hisztis pali. Teljesen ki akar sajatitani maganak.
2018. aug. 30. 08:26
 12/20 anonim ***** válasza:
89%

28 évesen a házasodás már egy elég reális dolig, eljött az ideje. Másrészt viszont teljesen gyerekesen viselkedig a témával kapcsolatban. Meg mit akar egy még felnőttkort sem elérő lánytól? 😃

Szerintem nem a mostani lesz az utolsó kapcsolatod... 😃 úgy tűnik, te vagy az értelmesebb ebben a kapcsolatnak nevezett bigyóban.

2018. aug. 30. 08:33
 13/20 anonim ***** válasza:
85%
Egy ismerősöm 18 éves lány és egy éve van együtt egy 30 éves palival. Már el is jegyezték egymást. Én még ezt is korainak érzem, nemhogy a házasságot.
2018. aug. 30. 08:33
 14/20 anonim ***** válasza:
92%
Nem akarom lefitymálni a párod, de ez a kényszeres ragaszkodás az, ami elől jobb menekülni. 5 hónap után, akármennyire is szeretjük a másikat, nem lehet csak így elköteleződni. Főleg nem 17 évesen. Még előtted az egész élet. Nekem teljesen úgy tűnik, hogy magához akar láncolni, de ne legyen igazam. Légy észnél továbbra is, és ne engedj olyat neki, amit nem akarsz.
2018. aug. 30. 09:30
 15/20 anonim ***** válasza:
87%

Osztom amit a többiek is írtak.

Ezzel az "örökké együtt leszünk" szöveggel pont azt váltja ki, hogy magához akar kötni, fél, hogy nem talál mást.

Az ismeretségi körömben is történt ilyen, mint kiderült a férfi pont emiatt akart házasodni, mert úgy érezte, hogy akkor innen már nincs visszaút, és örökké együtt lesznek.

Nem utolsó sorban nagyon fiatal vagy még hozzá. Az esküvőhöz is, meg a párodhoz is.

Mondjuk az utolsót nektek kell eldönteni, mert 28 évesen is lehet az ember még érzelmileg a 20-as évei elején, mint ahogy te is lehetsz tapasztaltabb a saját korodnál, de ő azért már több mindent megélt, mint te.

2018. aug. 30. 10:54
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, olvass utána a bántalmazó kapcsolatok jellemzőinek. Nekem gyanús. Féltékeny, és nagyon hamar el akar köteleződni. Ezek gyanús jelek, de inkább Te magad olvass utána, és Te döntsd el, mennyire igazak rátok a bántalmazó kapcsolat ismertetőjegyei.
2018. aug. 30. 11:13
 17/20 anonim ***** válasza:
88%

Összefoglalom.

1. 28 évesen otthon lakik a szüleinél. De jövőre házasodni akar. 1 hetet sem laktatok még együtt, honnan gondolod, hogy menni fog?

2. Te majd otthagyod a sulit, elmész takarítani, vezeted a háztartást az albérletben. 19 évesen szülsz 1 gyereket és végleg magához tud láncolni.

3. Nem éltél semmit még, 5 hónapja vagytok együtt, mi a francot akartok?

Nekem inkább úgy látszik, hogy végre szóbaállt vele egy fiatal csaj, sos meg kell tartani valahogy és gyorsan el kell venni.

2018. aug. 30. 12:40
 18/20 anonim ***** válasza:
80%

Nekem is a bántalmazó kapcsolatok jutottak eszembe. Nem mondom, hogy biztosan ilyen a párod mivel nem ismerem, de gyanús. Az ilyen kapcsolatokban a férfi igyekszik minél gyorsabban magához kötni a nőt. Házassággal, gyerekkel, közös hitellel stb. Általában olyannal próbálkozik, aki erősen függ tőle, mert nincs munkája, végzettsége, tapasztalata, tehát nélküle nehezen tudna boldogulni. Tökéletesnek mutatja magát, amíg a nő elköteleződik, aztán lassan, évek alatt mutatja meg az igazi énjét. A nő pedig nem tud hova menekülni, mert semmije sincs, és általában a bizalmas kapcsolatai is megszakadnak addigra.

Nem ugranék bele egy ilyen házasságba ennyire hirtelen. Ha a barátod nem ilyen, az idővel úgyis kiderül. Ennyi idősen, ilyen rövid idő után az összeköltözés is korai, de ha mindketten közös jövőt akartok, akkor azt érdemes meglépni. Anélkül a házasság sem jelent sokat. Aztán ha jól működik az együtt élés hosszabb időn át, akkor lehet házasodni.

Szerintem kettőtök közül te látod normálisan a dolgokat, és ő az, aki teljesen irreális dologra akar rábeszélni.

2018. aug. 30. 16:02
 19/20 anonim ***** válasza:
76%

NEKI 28 évesen (akkor már 29 lesz) NEM korai.

Te még GYEREK vagy, persze hogy rémít a gondolat.

28 évesen egy percet nem gondolkoztam, hogy igent mondjak-e a lánykérésre :D

2018. aug. 30. 16:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha pasi öt hónap járás után házaságot tervezne velem én tuti megkérdezném, hogy van e valamilyen mentális baja 😀
2018. aug. 30. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!