Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mikor esküdött? Tényleg korai lenne még?
Nem vagyunk már fiatalok (30,32 év) 20 éve ismerjük egymást de csak 1 éve találtunk egymásra. Nagy a szerelem, fél éve együtt is élünk, minden tökéletes, harmonikus a kapcsolatunk,tényleg minden a helyén van, ugy gondoljuk megtaláltuk az igazit. Nemrég volt az első évfordulónk,s megkérte a kezem, boldogan mondtam igent. Áprilisra sikerült is időpontot foglalni az esküvőre.
A környezetünkbe mindenki meglepődött...hogy jó hamar,ráérünk még vele stb...
Mi nem érezzük hogy bármire is várnunk kéne. Nem vagyunk már kamaszok,családra vágyunk, boldog életre együtt.
Ti mennyi idő után házasodtatok össze?Szerintetek is korai lenne még? Vélemények érdekelnek csak, az esküvő ugyis meglesz Áprilisban :)
Én sem értem, miért lenne korai, egyrészt már nem kis fiatal csirkék vagytok, akik azt se tudják, merre vannak arccal, hanem felnőtt emberek, feltételezhetően már egészen kialakult személyiséggel, és ismeritek is egymást jó régóta, minek várjatok még? Főleg, ha családot alapítanátok, felesleges ezzel tovább tökölni.
Engem 2 év után kért meg, és rá egy évre volt az esküvő. De én csak 24 voltam, amikor összeházasodtunk, erre bezzeg mindenki felvonta a szemöldökét a környezetemben, sokaknak a barátaim közül még csak tartós kapcsolata sem volt, nemhogy még házasságon gondolkodott volna, szóval részükről megértettem a csodálkozást. De én úgy gondolom, hogy egy kapcsolatban csak azok tudják, mikor minek jött el az ideje, akik benne élnek, kívülállóknak egyrészt nincs is hozzá köze, másrészt meg fogalmuk nincs, miért döntetek úgy, ahogy. Szóval ha szerintetek nem korai, akkor nem korai, és pont.
Anyukámék 3 hónap után házadodtak össze. Egyből ment a pletyka, hogy biztos terhes anyukám. Nem ez volt az oka, mert én 2 évvel a házasságkötés után születtem.35 éves házasok lesznek az éven. Még mindig imádják egymást.
Van olyan is a környezetemben, akik 10 év után házasodtak össze és egy év múlva váltak.
Ha úgy érzitek, hogy együtt akarjátok leélni az életeteket, akkor hajrá. Mivel feltetted ezt a kérdést egyértelmű, hogy bizonytalan vagy. Én a helyedben még várnék.
Több párt is ismerek, akik 30 felett ismerkedtek meg, és 1-2 év után összeházasodtak. Ez nem ugyanaz, mint mikor valakik 20 évesen járnak egy évig.
Mi 29/30 évesen ismerkedtünk meg, és emlékszem, már egészen az elején eszembe jutott ez, hogy fú, lehet, egy év múlva már házasok leszünk? Egy-két év után én még abszolút nem éreztem magam rá készen, végül 3,5 év után volt lánykérés és fél évvel később esküvő.
Mi 28/32 évesen ismerkedtünk meg (én a nő, és a fitalabb). Kb második héttől együtt laktunk.
1 évvel később együtt vettünk lakást és jelzálogot rá teljes lelki nyugalommal. 1 évre rá miután elrendeztük a lakásos dolgokat a párom megkért.
Mindenki kérdezte akkor is hogy jaj, hát 2 év nem olyan sok, nem félek?
Mondom a sokmilliós közös jelzálog után a házasság egyáltalán nem tűnik ijesztőnek, hisz kb semmi se változik. :)
Nem korai nektek se szerintem, a szervezés amúgy is stresszes időszak, akkor ha valami nagy kibukna, még mindig kiderül időben.
Barátnőm is 30 volt, a férje meg 33, évek óta ismerték egymást egy közös baráti társaságból, majd össze jöttek és egy év után össze is házasodtak.
Szóval nem érzem korainak ebben az esetben.
25 évesen ismerkedtünk meg, 1 év után kért meg, de csak jövő hónapban házasodunk össze, immár 30 évesen.
Nekünk meg ezért szólogattak be, hogy minek a hosszú jegyesség, ha eddig nem hazasodtunk össze, akkor már nem is fogunk, stb.
Nem tudsz úgy tenni, hogy mindenkinek jó legyen, ezért csináld azt, ami neked jó, aztán csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!