Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én fújom fel ennyire?
Tudom nem kellene ilyen dolgokkal foglalkozzak, de elég rosszul esett.
Két hete volt az esküvönk. Minden jó volt, a vendégek elégedettek stb.
Hétvégén férjem tesójáéknál voltunk. Erre sógornőm megjegyzi, hogy milyen finom volt az esküvői torta, ő úgy evett volna még belőle, és látta is éjjel, hogy maradt belőle, viszont nem csomagoltunk neki. Konkrétan kérdőre vont, hogy miért is nem.
Köpni-nyelni nem tudtam. Csomagoltunk nekik is mindent, nem csak sütit, húst is. A torta maradék meg mèg ki volt rakva éjfél után, amikor ők hazamentek, tehát abból nem raktunk nekik.
Annyira szarul érzem magam, így is soha semmi nem jó, csak amit ő csinàl. Ja hozzáteszem az ő lagzijukon egy morzsát se kaptunk.
Tudom hülyeség, de úgy megbántott. Rajta kívűl, volt még 100 ember akire figyelni kellett, mit gondolt, hogy ez is csak róla szól?
10-es, szerintem meg nem kell önjelölt pszichológust játszanod. Egyszerűen a sógornő bunkó volt, és még önkritikája sincs (lásd, az ő esküvőjén egy morzsát sem csomagoltak semmiből a kérdezőéknek). Akkor milyen alapon jár a szája?
Kérdező, ezt simán két mondattal le kellett volna rendezni, ahogy írták itt többen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!