Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Én fújom fel ennyire?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én fújom fel ennyire?

Figyelt kérdés

Tudom nem kellene ilyen dolgokkal foglalkozzak, de elég rosszul esett.

Két hete volt az esküvönk. Minden jó volt, a vendégek elégedettek stb.

Hétvégén férjem tesójáéknál voltunk. Erre sógornőm megjegyzi, hogy milyen finom volt az esküvői torta, ő úgy evett volna még belőle, és látta is éjjel, hogy maradt belőle, viszont nem csomagoltunk neki. Konkrétan kérdőre vont, hogy miért is nem.

Köpni-nyelni nem tudtam. Csomagoltunk nekik is mindent, nem csak sütit, húst is. A torta maradék meg mèg ki volt rakva éjfél után, amikor ők hazamentek, tehát abból nem raktunk nekik.

Annyira szarul érzem magam, így is soha semmi nem jó, csak amit ő csinàl. Ja hozzáteszem az ő lagzijukon egy morzsát se kaptunk.

Tudom hülyeség, de úgy megbántott. Rajta kívűl, volt még 100 ember akire figyelni kellett, mit gondolt, hogy ez is csak róla szól?

2019. aug. 26. 12:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
84%

10-es, szerintem meg nem kell önjelölt pszichológust játszanod. Egyszerűen a sógornő bunkó volt, és még önkritikája sincs (lásd, az ő esküvőjén egy morzsát sem csomagoltak semmiből a kérdezőéknek). Akkor milyen alapon jár a szája?

Kérdező, ezt simán két mondattal le kellett volna rendezni, ahogy írták itt többen.

2019. aug. 27. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!