Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én fújom fel ennyire?
Tudom nem kellene ilyen dolgokkal foglalkozzak, de elég rosszul esett.
Két hete volt az esküvönk. Minden jó volt, a vendégek elégedettek stb.
Hétvégén férjem tesójáéknál voltunk. Erre sógornőm megjegyzi, hogy milyen finom volt az esküvői torta, ő úgy evett volna még belőle, és látta is éjjel, hogy maradt belőle, viszont nem csomagoltunk neki. Konkrétan kérdőre vont, hogy miért is nem.
Köpni-nyelni nem tudtam. Csomagoltunk nekik is mindent, nem csak sütit, húst is. A torta maradék meg mèg ki volt rakva éjfél után, amikor ők hazamentek, tehát abból nem raktunk nekik.
Annyira szarul érzem magam, így is soha semmi nem jó, csak amit ő csinàl. Ja hozzáteszem az ő lagzijukon egy morzsát se kaptunk.
Tudom hülyeség, de úgy megbántott. Rajta kívűl, volt még 100 ember akire figyelni kellett, mit gondolt, hogy ez is csak róla szól?
Neki kellett volna szegezni, hogy örüljön, hogy kapott, ti nem kaptatok tőlük semmit.
Nem baj, ha megsértődik.
Ismerős fajta 😏
"Idegesnek lenni annyi, mint más hülyesége miatt magamon bosszút állni!!!"
Ezt nem szeretik még annyira az esküvőkben. Azt hiszitek, hogy rólatok szól, közben meg minden másról, csak rólatok nem. 😃
33/f
Én biztos nem éreztem volna emiatt szarul magamat egy pillanatig sem.
Amikor "konkrétan kérdőre vont, hogy miért is nem", akkor megmondtam volna neki, hogy a torta maradékából senkinek nem csomagoltunk, mert ki lett téve éjfél után azoknak a vendégeknek, akik tovább maradtak.
A reakciójától függően esetleg szóba hoztam volna teljesen nyugodt hangnemben azt, hogy az ő esküvőjükön se menyasszonyi tortát, se mást nem kaptunk hazavitelre.
Pont nem érdekelt volna a megjegyzése. Pontosan azt mondtam volna, amit írtál: ki volt még rakva, nem csomagolásra volt szánva. De ha SZÓLT VOLNA OTT HELYBEN (persze olvass gondolatot haha), akkor kapott volna.
Innentől kezdve néma gyereknek ugye... Felnőtt nő, könyörgöm, nyissa ki a száját.
30n
"Erre sógornőm megjegyzi, hogy milyen finom volt az esküvői torta, ő úgy evett volna még belőle, és látta is éjjel, hogy maradt belőle, viszont nem csomagoltunk neki. Konkrétan kérdőre vont, hogy miért is nem."
Abban amit leírtál, hol volt kérdőre vonás? Egyébként meg ennyiből nem lehet eldönteni, hogy jogos-e a sértettséged, mert nem hallottuk a hangnemet, meg magát a beszélgetést. Simán lehet, hogy csak sajnálja, hogy nem ehetett többet a tortából, és eszébe sem jutott rajtad számon kérni, hogy merted, hogy nekik nem csomagoltál.
Egyébként milyen a kapcsolatotok egymással? Gondolom nem túl jó, ha azt írod, mindig csak az a jó, amit ő csinál, illetve azt hitte, hogy a ti esküvőtök róla szól...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!