Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy eljegyzés mennyire számíthat?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem valakivel már egy jó ideje és szeretnék több lenni mint barát. A másik féltől többször kaptam olyan jelzéseket amik szerintem arra utalnak, hogy ő is benne lenne a dologban. Gyakran szoktunk találkozni, elmenni helyekre kettesben, ahova pl egy sima baráttal biztos nem menne el a nők legtöbbje. Sok mindenről beszélgettünk, feljött az esküvő témája is, ahol azt mondta, hogy fogalma sincs, hogy meg fog-e valaha házasodni. Ezt kissé furcsállom. Elvan jegyezve de nem tudja, hogy el lesz e véve valaha? Azt sem említette meg sohasem, hogy barátja van. Én néztem egyszer utána, hogy mi a helyzet vele és akkor tudtam meg. Kissé össze vagyok zavarodva.
Mert normális esetben eljegyzés után hamarosan esküvő van.
Manapság sokan beleugranak az eljegyzésbe, majd "valamikor" meg esküvő is lesz, alapon.
Ne foglalkozz a dologgal, ha tetszik, élvezd!
2019. jún. 1. 16:34
2/7 anonim válasza:
Az őszinteség nem az erénye. AMúgy milyen "barát" az, aki azt sem tudja, hogy van-e valakije?
2019. jún. 1. 16:38
3/7 A kérdező kommentje:
Ezen gondolkoztam én is, de igazából sohasem beszélgettünk arról ki milyen kapcsolatban van. Egyszerűen sohasem jött ez fel eddig.
2019. jún. 1. 16:41
4/7 anonim válasza:
Nem egyenes a lany. Valszeg a volegenye se tudja h veled eljarkal kettesben. Neked kene ilyen no? Aztan majd a te hatad mogott is massal ismerkedne...
2019. jún. 1. 16:44
5/7 A kérdező kommentje:
Valószínű nincs minden rendben a kapcsolatával, de fél felbontani is. Persze, elgondolkodtató, hogy kell-e egy ilyen személy, de én azért adnék neki egy esélyt, mivel tudom, hogy ilyen, annyira nem érne váratlanul ha ez velem is megtörténne.
2019. jún. 1. 16:50
6/7 anonim válasza:
Nem mondom hogy nem értek egyet a korábbi válaszolókkal, de szeretnék felvetni egy másik nézőpontot is.
Tele volt az internet olyan sztorikkal, hogy a srác ráírt a lányra, ő meg egyből azzal kezdte hogy "bocsi pasim van", és miért kell ezt csinálni, mikor lehet hogy nem is olyan szándékkal ír a pasi.
Ha én is beszélgetek egy ellenkező neművel, én sem azzal nyitok, hogy van valakim. Ha oda terelődik a téma, akkor elmondom. A lány is felhozta a házasságot, utalt rá hogy menyasszony. (vagy rosszul értelmeztem és nem mondta hogy el van jegyezve?)
Manapság sokan csak eljegyzik a másikat, aztán évekig várnak az esküvővel. Lehet hogy ezért mondta, hogy nem tudja el fogják e venni, mert csak húzódik a dolog.
2019. jún. 1. 19:01
7/7 anonim válasza:
Tudja, hogy milyen szándékkal közeledsz felé? Mert akkor neki úgy látszik, hogy semennyire. Felméri, hogy mennyire érdemes otthagyni érted a másikat. Aztán ne csodálkozz, ha majd veled is ezt csinálja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!