Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Most hétvégén lesz a születésnapom és a párom pár napja kérdezte,hogy minek örülnék, mire viccből azt mondtam, ha eljegyezne. Erre úgy reagált, mint ha ő is erre gondolt volna, bevallom kissé beleéltem magam, már közel 2éve együtt vagyunk és lassan másfél éve együtt élünk, többségben jól megvagyunk, még mindig nagy a szerelem, DE tegnap meg már elkezdte mondani,hogy még nem tartunk ott, meg ilyenek, és eléggé rosszul esik,de ezt neki nem mondtam.

Egyébként most hétvégén ki is ruccanunk külföldre, szóval még ez az alkalom is "megfelelő" lenne. Ő már közel 30éves,és jól is élünk, van félretett pénz saját lakás és kocsi is. Mitől gondolhatta meg magát? Most már úgy érzem bármit is kapnék hétvégén nem tudnék úgy örülni.

22/N

2019. máj. 13. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
"... viccből azt mondtam, ha eljegyezne. Erre úgy reagált, mint ha ő is erre gondolt volna..." Vagyis, hogy csak viccböl mondtad. Akkor mi a gondod?
2019. máj. 13. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
Lehet még tart a házasság gondolatától. Többet kéne erről beszélgetnetek hogy megtud erre a kérdésre a választ! Nem tudjuk ezt mi kívülről nézve. Rengeteg dolog felmerülhet, próbálj meg vele erről komolyabban beszélni!
2019. máj. 13. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Talàn azèrt, mert ezt te tervezted el, de őneki mèg valóban korai?

Könyörgöm, nem 30 felett vagy...

Arról azèrt beszèlhettek, hogy ő mikor szeretnè, de ez olyan erőltetett dolognak tűnik, èn biztos rosszul èreznèm magam a helyèbe, plàne ha ő mèg nincs rà kèszen.

Ha majd plusz 2 èv múlva sem kèr meg, akkor kezdhetsz gondolkodni.

De hagyd meg neki a meglepetès erejèt.

Itt te èlted magad nagyon bele ebbe a dologba, anèlkül, hogy az ő vèlemènyèvel tisztàba lennèl...

2019. máj. 13. 22:01
 4/4 anonim ***** válasza:
73%

Az megvan, hogy a jegygyűrű nem szülinapi ajcsi, hanem egy közös, az életetekre vonatkozó döntés jelképe?

Miért akarod magadat és ezt a döntést is ledegradálni? Ez nem egy ajándék, ez nem egy jutalom, hogy hajlandó lenne elvenni, hanem a kapcsolat egy mérföldköve.

2019. máj. 13. 23:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!