Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után ideális egy eljegyzés?
Sziasztok
Barátommal 2 éve vagyunk együtt, nyáron költözünk össze. 2.5 éve ismerjük egymást.
Ma poénból rakerdeztem mikor leszek a menyasszonyod?
Erre azt mondta 2-3 év
Csalódott lettem kissé. Azt hittem kevesebbet mond. Barátnoim 6 és 8 hónap után kaptak gyűrűt és egyiknek már gyereke is van.
Nem arról van szó hogy siettetni akarom, csak mást vártam. Szerintetek is korai lenne 2-3 év után? Vagy raer még 3 év múlva?
20L 21F
Teljesen reális, fiatalok vagytok még.
Én 27évesen jöttem össze a feleségemmel, de hamar (3hónap) után összeköltöztünk és 2,5évesen kapott gyűrűt. (1 éven belül pedig feleségül vettem)
Türelmetlenkedésed egyébként simán megtudja ölni a kapcsolatot. (A feleségem is sokat rágta a fülemet már félév után de aztán egy kiakadásom után végre visszavonulót fújt és utána az eredeti ütemezéshez passzolóan minden valóra vált: eljegyzés, házasság, gyermek vállalás)
Nekünk pasiknak nem a házasság az életünk tetőpontja, amit olyannyira elakarunk érni. Álltalába véve nagyon rosszul éreznék magunkat ha ennyiből állna az életünk, hogy 30éves koromban házasság, 1 nap esküvői buli aztán huss, vége a céloknak.
De úgy érzem őt ez nem is erdekli
Ha a gyerekvallalasrol beszélunk eltunik és órákig nem reagál. Ha a babanevekrol szintén. Majd talán komolyodik és akkor érdekli
Nem vagyok türelmetlen, ez csak egy egyszerű kérdés volt amire én reagáltam rosszul :)
"Ha a gyerekvallalasrol beszélunk eltunik és órákig nem reagál. Ha a babanevekrol szintén. Majd talán komolyodik és akkor érdekli"
Ha te ezeket a témákat chaten akarod megbeszélni, nem pedig csakis személyesen, akkor neked is van még hová komolyodnod.
Persze, hogy eltűnik, ha a babázásról van szó. 21 éves.
Hova rohansz? Nem kéne tanulni? Meg dolgozni pár évet? Egzisztenciát teremteni?
Egy 21éves pasinak a gyerek téma még nagyon korai.
Persze vannak akik ekkor is kellően család centrikusak már, de egyáltalán nem jellemző...
Ráadásul gyereknevek.... 30éves vagyok (férfi), család centrikus, jön is a baba és a harmadik hónap környékén kezdtem el neveken agyalni. Akkor is csak azért, mert a feleségem bombázott vele...
Leírásod alapján könnyen elkergetheted magad mellől az emberedet. (persze nem törvényszerű, de egy idő után megunhatja ezeket a mantrákat)
Elmondhatod a pasidnak, hogy te szeretnél feleség lenni kvázi korán, szeretnél gyereket is válallani, mert persze, tudjon róla. De mondjuk úgy félévente hozd fel a témát szerintem, nem gyakrabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!