Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 19/L + 24/F ideális kor az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19/L + 24/F ideális kor az eljegyzésre? Szülők kiakadnak?

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 11:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
86%

17 évesen kaptam meg a kísérőgyűrűmet, 19 évesen házasodtunk össze, régóta együtt vagyunk. egyikünknél sem akadtak ki a szülők. Életem egyik legjobb döntése volt!

szerintem ez az eljegyzés dolog annyira, ember és kapcsolat függő, hogy nem nagyon lehet rá mit mondani. van aki 27 évesen sem érett a házasságra, van aki már 20 évesen is!

2010. júl. 8. 10:18
 22/25 anonim ***** válasza:
53%
egyáltalán nem korai, ha nekem megkérné a kezem a párom, gondolkodás nélkül igent mondanék, pedig csak 22 vagyok, párom pedig 23. a hűséggyűrű télleg jó ötlet, nekünk is van. két ugyanolyan gyűrű, amit a gyűrűsujjatokon hordtok, általában ezüst. nekünk ezt olyan jól sikerült kiválasztani, hogy sokan karikagyűrűnek nézték :) a kettétört cucc az szív alakú medál szokott lenni, amibe a párod nevének kezdőbetűje van beleírva. nekünk az is van már :) (gyűrű 7 hónap után, medál kb 9-10 hónap után lett :)) ha gondolod a gyűrűről tudok képet linkelni, hogy nagyjából milyet is képzelj el.
2010. júl. 10. 12:08
 23/25 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! Sok jó, megfontolandó választ kaptam/-tunk!!!

A medált én nem szeretem mert a félbetört szív nekem negatív érzetű. Lehet h hülyeség de nekem akkoris. :$ An hűséggyűrű még mindíg nagyon tetszik, de ha már hűséggyűrű, akkor lehet eljegyzési is.Nm sok a különbség. De köszi!!!!!

2010. júl. 10. 16:21
 24/25 anc ***** válasza:
52%
Én is azt mondom, hogyha szeretitek egymást, miért ne? A szülőkkel pedig tényleg nem kell foglalkozni, ez a ti életetek, a ti döntésetek. Az pedig miért lenne kigúnyolása az eljegyzésnek, ha utána néhány évig még nincs esküvő? Én 18/L vagyok, a barátom is 18, de mit nem adnék, ha eljegyeznénk egymást..:) És nem divatból, hanem mert szeretem, és hozzá akarok menni, persze majd olyan 21-22 éves korom körül. Csak jó lenne érezni, hogy már teljes mértékik hozzá tartozom. Szóval..szerintem vágjatok bele és sok boldogságot!! :)
2010. júl. 14. 09:02
 25/25 anonim ***** válasza:
51%

A lányom 16 volt a vejem 18!

Én is kiakadtam gondolhatod?

De ez 1974 ben történt és ma is boldog házasságban élnek, három gyerekkel 1 unokával, jólmenő kisiparral.

Ingeket gyártanak és mint tudott, ing még a halottaknak is kell legalább egyszer.

Legyetek nagyon boldogok.

2010. júl. 16. 02:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!