Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek mennyi az a kor,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi az a kor, amikor "ideális" már egy eljegyzés gondolata?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, és elég sokat gondolok mostanába arra, hogy ha valakivel most lenne egy kapcsolatom 2-3 évig, és megkérné a kezem, az nem lenne-e még korai? vagy ma márnincsenek ilyen íratlan szabályok?
2009. nov. 6. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nincs. Ez abszolút egyén függő, lehet hogy valaki 20 évesen már nagyon érett az esküvőhöz, vagy az eljegyzéshez, de van aki még 30 évesen is egy gyerek, aki csak a bulikon gondolkodik. Én is 20 éves vagyok, 2 éve vagyok együtt a párommal, és már késznek érzem magamat arra, hogy hozzá kössem az életemet. Persze ehhez sok dolog kell, de ha tehetnénk, már megtörtént volna az eljegyzés és már gondolkodnánk, hogy mi is legyen a lagzis menünk:) De ha már nagyon korban kell gondolkodni, akkor szerintem az ember(szerencsés esetben) megtalálja azt a bizonyos valakit 25 és 30 éves korára már. Szerintem ez lenne az ideális kor, a kettő között.
2009. nov. 6. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Abszulot tényleg emberr függö, én anno 22 évesen szültem 1 embernek ( mert ugy éreztem elég érett vagyok hozzá ) majd 3 és 7 évesek voltak a gyerekek elváltunk ( ö hibájábol ) ma 40 éves vagyok , ha visszamennék a multba ( amit nem szeretnék, mert azota 100x jobb embert találtam, ) akkor nem szülnék 26-30 éves korig, de ez csak én véleményem.
2009. nov. 6. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem én még gyerek vagyok ugyan,de 25 éves kor felett,mert ha valaki nagyon gyerekes akkor rossz vége lesz 25és 30 gyerek meg 30 után..
2009. nov. 6. 22:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Öregek! Én 20 évesen mentem férjhez, párom 25 volt, jó volt így. Nem jó a hosszú együtt járogatás meg együttélés, ezt látom a környezetemben. Jól le kell tesztelni az illetőt, megfelel-e az alapvető együttélési normáknak, (tudni kell hozzá, mik azok), ha nem, kíméletlenül ejteni kell, mert hiába élsz vele X évet házasság előtt, kutyából nem lesz szalonna.

Ha meg jó párt találtál, minek várni? Elmegy az élet. Mi kivártuk egymást szüzen, de mikor megvoltunk egymásnak, azonnal házasodtunk. 34/N

2009. nov. 6. 23:13
 5/7 anonim válasza:
ilyen nincs.=)ez az időszaka mindenkinek eljön..kinek előbb kinek utóbb.;)
2009. nov. 8. 15:08
 6/7 anonim ***** válasza:
én 19 vagyok és nagyon örülnék ha a párom eljegyezne, szerintem az esküvő lehet jóval később is pl.5-6-7 év múlva is..ez nincs időhöz kötve.
2009. nov. 23. 13:04
 7/7 anonim ***** válasza:

szerintem sincs időhőz kötve.én 3,5éve vagyok a párommal és én is nagyon örülnék neki,csak egy gyűrű! az esküvő ráérne nekem is 6-7év múlva mint az előttem szóló írta.

21L

2010. márc. 9. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!