Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 19/L + 24/F ideális kor az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19/L + 24/F ideális kor az eljegyzésre? Szülők kiakadnak?

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 11:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
51%
ha attól féltek, hogy papi mami kiakad, akkor még korai. Majd, ha nem kell attól tartani, akkor jegyezzétek el egymást.
2010. júl. 7. 13:17
 12/25 anonim ***** válasza:
63%
A hűséggyűrű hát, nincs különleges jelentése meg semmi, úgy képzeld el, mint egy félbetört medált, aminek az egyik fele nálad a másik vele a párodnál :) Jelképezi, hogy ilyen hosszú idő után is együtt vagytok, szeretitek egymást. Viszont ez nem jegyesség, a jegyesség az amikor utána már elkezditek tervezni az esküvőt :)
2010. júl. 7. 13:18
 13/25 anonim válasza:
73%
unokatesóm 22-évesen jegyzett el 18 éves lány most volt az eljegyjéz esküvő meg pár év mulva lesz
2010. júl. 7. 13:27
 14/25 anonim ***** válasza:
72%

Szia! Engem a 20. szülinapomon kért meg a párom. Ő akkor már a 24 felé tartott. 3 éve voltunk akkor együtt. Az én szüleim nem mondhatnám,hogy kiakadtak,de ledöbbentek,aztán végülis megértették,hogy szeretjük egymást,és ha bármi is úgy alakulna,az eljegyzést még fel lehet bontani...

Szerintem ha párod most kéri meg a kezed,akkor már elég felnőttek vagytok mind a ketten,hogy eldöntsétek mit szeretnétek.A szüleitek is meg fogják érteni,ha igazán szeretitek egymást,és gondolom 4 év után nem "divat" eljegyzés lesz.

Előre is gratulálok :))

2010. júl. 7. 13:29
 15/25 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem az eljegyzés bőven belefér.
2010. júl. 7. 13:30
 16/25 anonim ***** válasza:
67%
én voltam ilyen helyzetben. akkor 20 voltam, párom 25. tervezgettük a jövőt és mondta, hogy lassan szeretne megkérni. sokat beszéltünk róla, együtt is éltünk, de aztán valahogyan megromlott a kapcsolat és szakítottunk. pedig 3 évig együtt voltunk. szóval én azt javaslom, hogyha igazán szeretitek egymást és semmi kétségetek nincs, hogy egymást szeretitek és nem akartok kicsapongó életet élni vagy bármi hasonló, akkor vágjatok bele. de ha kicsi kétej is van valamelyikőtökben, akkor érdemes várni még egy fél évet - évet. bármi alakulhat addig. a szülők meg mindegy hogy kiakadnak vagy sem. ti életetek, ti döntésetek, már elég érettek vagytok, hogy döntsetek. sok boldogságot nektek!
2010. júl. 7. 16:13
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
A fiatalabb lányom 18 volt amikor eljegyezték, az idősebb 23. Midkettőjük párja 4 évvel idősebb. Egyiknél sem akadtunk ki. A fiúk szülei sem.
2010. júl. 7. 17:23
 18/25 anonim válasza:
79%
HA szeretitek egymást, miért ne? Ne a szülőknek akarjatok már megfelelni!
2010. júl. 7. 18:22
 19/25 anonim ***** válasza:
76%
Az eljegyzés nem esküvő =)
2010. júl. 7. 21:37
 20/25 anonim ***** válasza:
49%
Én 20éves vagyok. Barátom 27. Mi is tervezgetjük már pedig még csak 1év 3hója vagyunk együtt... de szerintünk még így sem korai
2010. júl. 7. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!