Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 19/L + 24/F ideális kor az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19/L + 24/F ideális kor az eljegyzésre? Szülők kiakadnak?

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 11:44
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
64%
mennyi ideje vagytok együtt?
2010. júl. 7. 11:54
 2/25 anonim válasza:
18%
túl korai
2010. júl. 7. 12:06
 3/25 anonim ***** válasza:
21%
En, mint szulo (bar meg csak 32 eves...). bizony kiakadnek mar a mostani fejemmel is, ha az majdani 24 eves fiam el szeretne jegyezni a 19 eves baratnojet. Tul korai. Minek? Anelkul nem szeretitek egymast?
2010. júl. 7. 12:15
 4/25 A kérdező kommentje:
majdnem 4 éve vagyunk együtt, és esküvőt nem jövőre terveznénk....hanem mondjuk 5 év múlva...
2010. júl. 7. 12:16
 5/25 anonim ***** válasza:
51%
Kistestverem lany, kb 17-18 lany volt az osztalyaban es amikor befejeztek a sulit(2 eve) tobb mint a fele a lanyoknak el volt jegyezve vagy keszult arra a parjaval(mindez 18 evesen). Nos azota vagy 6 lagzi meg is volt, 2 most lesz( szoval 20 evesek a lanyok), 3-nal mar gyermek is van( 20 evesen????) es 2 hazassagnal mar a valassal foglalkoznak( kevesebb mint 2 ev utan). Lehet hogy nem a legideillob az egesz tortenet, de ezzel probalom jelezni hogy szerintem is korai. Szerintem jobb varni 3-4 evet es ha akkor is megvan a nagy szerelem, akkor siman mehet a dolog es 23 eves korul mar a szulok sincs miert kiakadjanak.
2010. júl. 7. 12:22
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Eljegyzésre teljesen ideális. Házasságra lenne korai. A
2010. júl. 7. 12:24
 7/25 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem akkor kell valakit eljegyezni, ha utána össze szeretnének házasodni. Az az értelme, csak manapság divat lett az eljegyzés. A korotokkal semmi baj, de sokkal szebb lenne szerintem, ha ő jegyezne el akkor, amikor tényleg szeretne feleségül venni és ezt jelentenétek be a szülőknek. Na ez a szép alkalom :):) A ti esetetekben inkább a hűséggyűrűt javaslom :)
2010. júl. 7. 12:36
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 voltam, a férjem pedig 22, amikor eljegyeztük egymást. A szülők teljesen jól fogadták (3 éve voltunk együtt akkor). Sőt, mi fél év múlva össze is házasodtunk. Azóta sincs semmi probléma, a szülők semmilyen módon nem próbálták aláásni a kapcsolatot, nagyon boldogok vagyunk. Aztán 1 évvel később babánk is lett, abból sem volt konfliktus, nagyon örültek az unokának. Anyósomnak az első unokája, nagyon szereti. Azóta már eltelt 3 év, nagyon szeretjük egymás továbbra is, immár hármasban.

Szóval szülője válogatja. A mi szüleink nem próbáltak beleszólni az életünkbe. Egyébként attól függetlenül, hogy korán összekötöttük az életünket, nem maradtunk le semmiről. Mindketten diplomát szereztünk és főállásban dolgoztunk amióta csak együtt vagyunk (suli mellett is). Lakásunk is van - igaz hitelből -, most autóra gyűjtünk. Semmit nem bántam meg, így vagyunk boldogok és a szülőknek végül is ez a lényeg, nem?

2010. júl. 7. 12:36
 9/25 A kérdező kommentje:

Miért gondoljátok korainak? Az "érettebb" jegyeség mikor valaki 30 körül van és csak egy éve ismerik egymást és már esküvő és gyerek?

A hűséggyűrű nagyon tetszik! Tudnál róla mondani vmit? Van ennek vmi különleges szokása/jellege?

2010. júl. 7. 12:52
 10/25 anonim ***** válasza:
35%

Én azt nem értem, hogy minek eljegyzés, ha "ja összeházasodni nem akarunk ám, max a ködös jövőben." Jegyben járni nem évekig szoktak, az a kigúnyolása az egésznek. Ha eljegyzitek egymást eldöntöttétek, hogy már pedig itt záros határidőn belül esküvő lesz és tesztek is érte, nem lógatjátok tovább a lábatokat, ugyanúgy, mint mikor simán jártatok.

Amúgy én azt mondanám korai, mert nagyon korán jöttetek össze, gondolom neked az első is, simán elindulhat más irányba a személyiségfejlődésed, egyetemen rájöhetsz, hogy mekkora a világ stb. De attól van akinek bejön.

2010. júl. 7. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!