Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ciki felvenni fiuken a lany...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki felvenni fiuken a lany nevet?

Figyelt kérdés
A baratnom azt szeretne ha en is felvennem az o nevet is egyreszt mert nincs testvere es szeretne ha az o neve is tovabb oroklodne a masik amivel nem igazan ertek egyet mert szerinte igy igazsagos, ha o felveszi az enyemet vegyem fel en is az ovet. Van ilyen ferj aki felvette a felesege nevet is?
2019. ápr. 29. 15:51
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
86%

A gyerek kérdés meg.

Te vagy Nagy Pista

A feleséged Kiss Anna

Házasság után te Nagy-Kiss Pista, az asszony Nagy-Kiss Anna, 1.gyerek Nagy-Kiss Bence, 2.gyerek Nagy-Kiss Vivien, 3.Nagy-Kiss Botond és így tovàbb.

2019. ápr. 29. 16:04
 12/49 anonim ***** válasza:
42%
És ha mindkettő Kiss? Vagy Tóth? Mert ez simán előfordulhat. Vagy Fekete-Fehér :)
2019. ápr. 29. 16:04
 13/49 A kérdező kommentje:
Egyik kommntre reAgaljak en nem nyomom el nem utom es nem erzem magam felsobb rendunek, de neki is ezt mondtam hogy en kerem meg hogy legyen az enyem ugye a leanykeressel, es mondtam neki hogy o is kerje meg akkor a kezem persze csak viccbol a kez keroset, de en ugy gondolom hohy mivel en kerem meg a kezet es mar ugye tob ezer eve igy van hogy a no veszu fel a ferfi nevet ezert gondoltam en is igy, semmi elnyomas meg nem tudom, en ugyan ugy tekintek ra mint magamra
2019. ápr. 29. 16:06
 14/49 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszat, sokat segitetettek
2019. ápr. 29. 16:07
 15/49 piroska és a farkas ***** válasza:
39%
Nàlunk a férjem mondta az esküvő előtt, h az nem igazsàgos, h én megkapom az ő nevét, de ő az enyémet nem.... Így lettünk kötőjelesek mindketten, és a gyerekeink is. Elől az ő neve van, mert ő a csalàdfő.
2019. ápr. 29. 16:11
 16/49 anonim ***** válasza:
84%

A neved megváltozik. Tehát a hivatalos aláírásod is megváltozik.

Kicsit fura egyébként, hogy neked hosszú lenne leírni a nevedet, de neki nem lesz az? Gondolom azt fel se vetetted neki, hogy 'Drágám, tartsd meg te is a neved, mert úgysem számít semmit, hogy Lakatos-Oláh Rozália leszel. Maradj nyugodtan Oláh Rozália.'

Sok sok sok éven keresztül a négerek rabszolgaként élhettek csak. Ahogy sok ezer éven keresztül a nők alárendelt szerepben létezhettek.

Ahogy szintén sok ezer éven keresztül a nők nagy része belehalt a szülésbe.

Attól, hogy valami sok éven keresztül úgy történik, még nem lesz feltétlenül jó.

ui: Nem gondolom, hogy a pároddal szemben bármi negatív gondolatod lenne. Csak hátha felnyitja a szemed, hogy amit ő kér, az teljesen normális. Egy pár vagytok és lesztek. Ennyi az egész.

2019. ápr. 29. 16:13
 17/49 anonim ***** válasza:
4%
15. Úristen! Erről beszéltem....hova tart a világ. Már megint a női egyenjogúság. A következő az lesz, hogy csak a férfi veheti fel a nő nevét. Érdekes, pár évtizeddel ezelőtt még majdnem minden feleségnek megfelelt a -né elnevezés. Nem pampogtak itt a GYK-n. Ti se tudjátok már, mit találjatok ki jódolgotokban!
2019. ápr. 29. 16:14
 18/49 A kérdező kommentje:
Valamilyen szinten egyet ertek a 17-essel, persze fejlodni is kell a korral nem mondom, de azert en ugy gondolom ha eddig jo volt a né akkor most sem lenne nagy gaz, de persze azt is bellatom amit masok irtak hogy egy par vagytok a nevetek is legyen, meg hogy par ezer eve rabszolgak voltak a szines boruek aztan mar nem azok, szoval megertem en mind2 felet, hat es valaszolva a nem us tudom hanyas szamunak, nem nem gondolkodtam el hogy ne vegye fel a nevem mert en koreimbe mindenki felvette a ferje nevet, es persze neki is szar lesz leirnia 3 nevet
2019. ápr. 29. 16:26
 19/49 anonim ***** válasza:
18%

lol most ki akartam keresni egy kérdést, ahol oldalakon keresztül ecsetelik a nők, hogy ők biztos nem veszik fel senki nevét, mert szánalmas

de basszus, nem találom..

most meg ezek a kommentek tőlük...

tényleg megfordul a világ :D

figyeld ahogy rekordgyorsasággal lenullázzák a kommentem, az lesz a garancia rá, hogy igazam van :)

2019. ápr. 29. 16:33
 20/49 anonim ***** válasza:
85%

Akik a régi jó világot éltetik, és nem értik, azon miért kell/lehet változtatni. Ugye ti levelet írtok kézzel, és nem e-mailt? Ugye lovaskocsin jártok, és nem autóval, tömegközlekedéssel? Ugye gyertya van villany helyett, meg kályha és nem gázfűtès? Ha a számotokra előnyös dolgokban van javulás, fejlődés, az gondolom nem probléma, ha az egyenjogúság kérdésében van változás, az ellen miért hadakoztok kézzel-labbal?

Kérdező, a barátnődnek az a vágya, hogy te is vedd fel a nevét. Ezt megértheted, hiszen te is erre vágysz irányába. Akkor mi a kérdés? Hogy mit szól a harmadik szomszéd? Tényleg fontosabb ez, mint a leendő feleséged vágya?

2019. ápr. 29. 16:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!