Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ciki felvenni fiuken a lany...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki felvenni fiuken a lany nevet?

Figyelt kérdés
A baratnom azt szeretne ha en is felvennem az o nevet is egyreszt mert nincs testvere es szeretne ha az o neve is tovabb oroklodne a masik amivel nem igazan ertek egyet mert szerinte igy igazsagos, ha o felveszi az enyemet vegyem fel en is az ovet. Van ilyen ferj aki felvette a felesege nevet is?
2019. ápr. 29. 15:51
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
93%

Jay-Z hivatalosan felvette Beyonce vezetéknevét. Szerintem nagyon szép, romantikus gesztus.

22/L

2019. ápr. 29. 15:54
 2/49 anonim ***** válasza:
94%
Nyilván vannak. Most hirtelen Deutsch-Für Tamás jutott eszembe.
2019. ápr. 29. 15:56
 3/49 anonim ***** válasza:
95%

Kotojelesen ...

Mi ebben a plana

Manapsag mar rengetegen igy veszik fel

2019. ápr. 29. 15:57
 4/49 A kérdező kommentje:
De ez nem teszi ferfiatlana a ferfit? Meg hogy hivnank akkor a gyerekeket? Mert en ugy gondoltam az elso megkapja az o csalad nevet, a masodik az enyemet, de elvileg olyat nem lehet, most legyen ketto vezetek nevuk?
2019. ápr. 29. 15:57
 5/49 anonim ***** válasza:
84%

Az összes ismerősöm ('87-91 születésűek) esetében házasság után Férfivezetéknév-Nőivezetéknév Keresztnév lett mindenki neve. (Illetve egy esetben Nőivez-Férfivez, mert úgy jobban hangzott.)

Meg se fordult a fejükben, hogy csak a nő változtasson a nevén.

2019. ápr. 29. 15:59
 6/49 anonim ***** válasza:
90%
AZt csak megjegyzem, hogy függetlenül attól, hogy ki milyen nevet fel, vagy nem vett fel, gyerekek lehetnek Kis-Nagy Akárkik.
2019. ápr. 29. 15:59
 7/49 anonim ***** válasza:
92%

Miért lenne férfiatlan?

"Mert en ugy gondoltam az elso megkapja az o csalad nevet, a masodik az enyemet"

Na EZT nem lehet. EGy házasságban született gyerekeknek azonos vezetéknévvel kell rendelkezniük, vagyis az első gyereknél döntenetek kell. Kötőjelesek simán lehetnek a gyerkőcök.

2019. ápr. 29. 16:01
 8/49 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem férfiassá teszi a férfit, mert ezzel is azt mutatja hogy milyen fontos neki a párja és törödik vele, illetve hogy még jobban összetartoznak. És az is férfisságra vall ha bátran meg meri tenni a sok férfiatlan, nőelnyomó hímsovén kàrogásai ellenére. Az a férfiatlan ha valaki alárendeltjének tekinti a nőket, ha megcsalja,megveri,szóban megalázza stb. A férfiatlanok szerint persze fordírva van, de amúgy nem.
 9/49 anonim ***** válasza:
71%

Nem ciki. Teljesen megértem amúgy a barátnődet, én is hasonlóan gondolkodom, de tudom, hogy ebben nehéz partnert találni, szóval lehet annyira nem fogok hozzá ragaszkodni.

Az édestestvéreknek pedig valóban nem lehet más a vezetéknevük. Miért lenne baj, hogy két vezetéknevük van? Ismerek egy pár ilyet.

10/49 A kérdező kommentje:
Na jolvan koszonom a valaszokat, ugy tunik csak en vagyok ilyen “regi” modi, de en sose hallotam olyanrol hohy a fiu felvenne a felesege nevet, meg a kornyezetembe sincs olyan, en nekem jobban tetszene ha csak o venne fel az en nevemet, es meg annyi erdekelne hogy ha felveszem en is a nevet, hivatalos papirokra mindig ki kell irni a teljes nevemet? Mert az elegge hosszu lenne, jo tudom nem a vilag vege leirni 3nevet de mar a kezembe van a sajat nevem leirasa, szoval nem igazan szeretnem ujra “tanulni” szoval lehetseges hogy a “regi” nevemet irom le?
2019. ápr. 29. 16:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!