Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan zajlik egy eljegyzés?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zajlik egy eljegyzés? Kiket kell meghívni? Milyen ruhát kell olyankor felvenni?

Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 11:01
 1/7 anonim ***** válasza:
A legtöbb eljegyzés, nem társasági esemény. Általában meglepetés. Az eljegyzési partit úgy szervezi meg a jegyes pár vagy a barátok ahogy akarják. Nincs erről szabvány terv.
2013. aug. 10. 11:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet koktélruhában, kisestélyibe ünnepelni, de snassz csinosabb ruha sem rossz, ha a lakásba tartotok egy kis evást-ivást.
2013. aug. 10. 11:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Változó. Van, akik csak a szülőket, testvéreket hívják meg, van ahol barátokat is. A ruha rajtatok múlik. Normális, elegáns ruhában szokás tartani.
2013. aug. 10. 11:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Kiket kell meghívni? Attól függ mekkora a helyszín, ahol meg akarjátok tartani.. Szerintem elég a szűk családot, barátokat, a rokonságot majd az esküvőre ráértek, de ha van pénzetek nagy helységet kibérelni, meghívhattok sok embert, csak akkor a programot is majdnem ugyanolyan pontosan kéne szervezni, mint a nagy esküvőkön. De sztem az eljegyzési bulitok ne legyen nagyobb buli az esküvőnél, főleg, hogy maradjon az esküvőig energiátok.
2013. aug. 10. 11:14
 5/7 anonim ***** válasza:
32%
Maga az eljegyzes legyen egy kulonleges esemeny, es meglepetes. Ez a ferfi kreativsagara van bizva, de az fix hogy nem otthon a furdoszoba elott kell ezt intezni :) Utana szoktak csinalni egy kisebb eljegyzesi partit, de ez tenyleg nagyon szuk kellene legyen (szerintem), pl elmentek a kedvenc ettermetekbe es asztalt foglaltok X fore, mindkettotok szulei, talan tesok illetve 1 vagy maximum 2 barat. Ez is inkabb egy osszeulunk es beszelgetunk, orulunk egymasnak esemeny szerintem, joval masabb mint az eskuvo. Ennek az anyagi dolgait megegyezes szerint kell egyezni, de En azt mondom jo ha ezt is a ferfi szervezi meg a no tudta nelkul, neki legyen minden csak meglepetes. En is, az eljegyzesnel is mar jo nagyot kommandoztam elotte, be volt vonva a csaladja hogy megtudhassam a gyuru meretet anelkul hogy gyanut fogna, stb :)
2013. aug. 10. 11:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a kérdező az eljegyzést kérdezi ezért nem tudom miért írtok olyat, hogy legyen meglepetés, általában a lánykérés az!

Legalábbis nálunk az eljegyzés azt jelenti, hogy szűk családi körben (szülők, testvérek) jelenlétében felhúzzuk a gyűrűt pl egy vasárnapi ebédnél.

Azt hívtok meg akiket akartok, nincs olyan, hogy "kell" de manapság már képesek egy kisebb lagzit csapni ami sok esetben meg sem éri, hogy esküvő legyen belőle...

De hagyományosan csak a szűk család van ott!

Ruhát pedig azt veszel fel amit szeretnél, nem kell kiköltekezned magad egy napért.

Én pl egy blúzt vettem fel szoknyával ami már megvolt nekem.

2013. aug. 10. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Az utolsónak igaza van! Tegyünk már különbséget eljegyzés és a mostanában divatos lánykérés között!

Nekem hétvégén volt az eljegyzésem, szűk, családi körben, szülők, testvérek jelenlétében. Anyummal süttünk, főztünk, rendeltünk egy tortát, vettünk egy halom sört.A páromék 6 körül jöttek, hoztak virágot nekem. Aztán ittunk, aztán megint ittunk (a párom meg gyűjtötte a bátorságot:D) Mikor behozták a kaját felállt és elkérte a kezemet édesapámtól, aki utána mondott néhány szót. Apósom meg mepoénkodta a végére, hogy erre az ijedtségre inni kell :D úgyhogy ittunk :D

Az est további részében beszélgettünk, 11 körül mentek haza, hamar átvedlettem a ruhámat (ez alkalomra vettem az Orsay ból egy ruhát, igazából jövő nyáron sok esküvőre kell menjek, azért na meg most az egyszer megengedtem magamnak:) ) A párom egy fehér ingben volt, hímzett fekete mintával. valahogy így volt:D

2013. aug. 14. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!