Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zajlik egy eljegyzés? Kiket kell meghívni? Milyen ruhát kell olyankor felvenni?
Mivel a kérdező az eljegyzést kérdezi ezért nem tudom miért írtok olyat, hogy legyen meglepetés, általában a lánykérés az!
Legalábbis nálunk az eljegyzés azt jelenti, hogy szűk családi körben (szülők, testvérek) jelenlétében felhúzzuk a gyűrűt pl egy vasárnapi ebédnél.
Azt hívtok meg akiket akartok, nincs olyan, hogy "kell" de manapság már képesek egy kisebb lagzit csapni ami sok esetben meg sem éri, hogy esküvő legyen belőle...
De hagyományosan csak a szűk család van ott!
Ruhát pedig azt veszel fel amit szeretnél, nem kell kiköltekezned magad egy napért.
Én pl egy blúzt vettem fel szoknyával ami már megvolt nekem.
Az utolsónak igaza van! Tegyünk már különbséget eljegyzés és a mostanában divatos lánykérés között!
Nekem hétvégén volt az eljegyzésem, szűk, családi körben, szülők, testvérek jelenlétében. Anyummal süttünk, főztünk, rendeltünk egy tortát, vettünk egy halom sört.A páromék 6 körül jöttek, hoztak virágot nekem. Aztán ittunk, aztán megint ittunk (a párom meg gyűjtötte a bátorságot:D) Mikor behozták a kaját felállt és elkérte a kezemet édesapámtól, aki utána mondott néhány szót. Apósom meg mepoénkodta a végére, hogy erre az ijedtségre inni kell :D úgyhogy ittunk :D
Az est további részében beszélgettünk, 11 körül mentek haza, hamar átvedlettem a ruhámat (ez alkalomra vettem az Orsay ból egy ruhát, igazából jövő nyáron sok esküvőre kell menjek, azért na meg most az egyszer megengedtem magamnak:) ) A párom egy fehér ingben volt, hímzett fekete mintával. valahogy így volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!