Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés után változott valami a családotokban?
Ilyenekre gondolok, hogy van aki tegeződést ajánl fel, van aki "lányom"/"fiam"-ozik ezután stb.
Nálatok változott valami?
Nálunk se nagyon érdekelt senkit, hogy el lettem jegyezve, bezzeg a nővéremért oda voltak, mert a gazdag csávója külföldön egy csodás helyen jegyezte el.. Nekem meg még azt is megkérdőjelezték (főleg az előbb említett nővérem), hogy egyáltalán igazi-e a gyűrű..pff
Egyébként a tegeződés már előtte megtörtént a szülők és vőlegényem között, végülis ők már befogadták, csak ugye sokat nem jelentett, hogy "magasabb szintre lépett a kapcsolatunk"
Semmi. Már előtte is családtagként kezeltek, anyósjelöltem meg szinte megismerkedéskor mondta már, hogy tegezzem.
Párom családjában amúgy sem szokás nagy hűhót csinálni az esküvő körül :) Tudomásul vették, hogy "csatlakoztam" a családhoz, befogadtak, ennél több nem is kell.
igen, a szüleim megutáltak. nem ezt a fiút képzelték el mellettem :(
25/N
:)
Köszi a válaszokat! Utolsó, szívből remélem, hogy minden rendben lesz a családotokban, tudom, hogy rossz érzés, nekem is borzasztó, ha feszkó van a családomban, vagy a párom családjában.
Kíváncsi leszek nálunk lesz-e változás. Engem is szeretnek, befogadtak a családba, már elég régen, úgy érzem. Apósom nagyon jó fej, nagyon nagyon szeretem, ő is ilyen szivatós fajta, de pont az az édi benne:D
Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!