Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó döntés volna újra felvenni vele a kapcsolatot?
Fiú vagyok. Nagyjából egy éve néhány hónapos ismerkedés után megszakadt a betélgetésünk a lánnyal, azóta csak születés-és névnap alkalmából köszöntöttük fel egymást, ezeket leszámítva nem beszéltünk. A legelején közös hobbi miatt ismertük meg egymást és futottunk össze néhányszor, de később csak facebookon beszéltünk. Személyes találkozót, amolyan randit felvetettem neki, lett is volna kedve egy találkozóhoz, de sokáig halogattam, mire egy idő után már nem is írt vissza. Azóta tart ez az állapot. Nagyon gyakran eszembe jut azóta is, de sosem írtam neki azt gondolva, hogy így döntött, hogy nem kíváncsi rám, akkor nem "zaklatom", másrészt pedig értelmét se látnám, mert akkor elb%&ztam, már késő javítgatni a hibákat. Mentségemre szóljon, nehéz élethelyzetben voltam. Próbaltam más lányokkal ismerkedni, de nem érdekel egyikőjük se komolyabban, mint egy barát/ismerős. Most mindezek ellenére tanácsra lenne szükségem, megéri-e ennyi idő után felkeresni, vagy jobb hagynom őt és elfogadni, hogy elszúrtam?
23/F
Szerintem értelmetlen lenne. A nők nem szeretik a kisfiúkat, akik nem tudják eldönteni, hogy mit akarnak.
Szerintem semmilyen olyan élethelyzet nincs, ami miatt ne lehetett volna találkozni legalább egyszer. Ha igazán érdekelt volna, elmentél volna. De hülyítetted.
De ha nagyon akarod, próbáld meg, mond el neki, hogy szar helyzetbe voltál és azért voltál döntésképtelen.
De viszont 90% hogy azóta lett már valakije. Vagy legalább is érdekli valaki.
Nem véletlen, ha azt hitte, hogy csak szórakozol vele.
Ha tényleg ennyire tetszik, akkor írj neki. Szerintem érdemes próbálkoznod. Viszont konkrétan írj neki, hogy mit szeretnél (találkozni vele), mert amúgy esélyes, hogy megint csak komolytalankodásnak fogja venni a dolgot.
Konkrétan velem ugyan ez az eset történt, csak a történetben én vagyok a lány. A fiú ugyanúgy sokáig halogatta a találkát, majd nehéz élethelyzetre hivatkozott.Nagyon sokáig elnéző voltam vele. De , hogy őszinte legyek nekem nagyon jól esne ha írna , végre a sarkára állna és ki merné mutatni ,hogy mit érez , nem pedig csak sejtetni. Szóval, szerintem szedd össze magad, és írj rá :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!