Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalazo leterdelve megkerni a lany kezet, de, ha a lany terdel "abban" a helyzetbenaz nem megalazo?
Mire gondolsz abban alatt? Orál?
Az itt lévő pasik nagyja gyökér, sok a megkeseredett nogyululo akik el se tudják képzelni, hogy egy nő előtt térdre boruljanak, mert annyira csodás.
Egy lentebb levo kerdes ihlette ezt a kerdest.
Es igen oralra gondoltam
Mi a megalázó ebben b+...
Életed hölgyét akarod megkérni akkor ne hogy már ez ciki legyen . Istenem nem ciki letérdelni. Illedelmes és ad neki egy hangulatot. Nem tudom melyik férfi szerint gáz , de annak bekéne verni egyet.
Ha nem is megalázó, de színpadiasan giccses - nyilván a lánykérésre gondoltam, nem a másikra... :D
Én nem várom el a páromtól, hogy letérdeljen, rosszul is érezném magam abban a helyzetben. Egyébként a másik helyzetre vonatkozóan ő sem várja el, hogy térdeljek. Nem is tenném, én nem térdelek senki elé.
Amelyik pasi így gondolkodik, hogy a szerelme előtt megalàzó letérdelni és úgy megkérni, annak igen súlyos önértékelési gondjai vannak és a kapcsolat minősége is kalap szar.
Egy őszinte érzelmeken alapuló kapcsolatban ahol a felek tisztelik szeretik egymàst és a sajàt értékeikkel is tisztàban vannak, bíznak magukban és egymàsban, ott nem megalàzó az ilyesmi. Sem az ha a pasi térdel a nő elé, se fordítva. Előttem màr rengetegszer térdelt a férjem. Lànykéréskor is,de főleg oràlis miatt, úgy is imàdja csinàlni:) Fordítva is volt sokszor. Szeretjük egymàst. Semmi megalàzó nincs benne.
Ha annak érzed, ott nagy gebasz van a kapcsolattal, illetve az adott személlyel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!