Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek?
Mondd el neki, aztán szépen menj el pszichológushoz hogy ezt a dolgot tisztázd a fejedbe, és ne egy ilyen majmot védj.
cselekedj, mert sok ilyen lány nem tud soha még csak idáig sem eljutni a normális életben, ne dob el.
Érthető, hogy eddig nem akartad megosztani vele, viszont most már itt lenne az ideje, hiszen összekötitek az életeteket. Szerintem az, hogy így már nem kellenél neki, teljességgel ki van zárva.
De a nevelő apukádat igen, nagy valószínűséggel utálni fogja, hiszen szörnyű dolgot tett veled, a szerelmével. Te nem utálod..?
Legyél vele őszinte, aztán pedig fordulj pszichológushoz, mert láthatóan egyáltalán nem sikerült feldolgoznod ami történt, és ez eléggé kihatással van az életedre.
A barátod reakciójáról meg annyit, hogy ha ezért azt mondaná, hogy nem kellesz neki, jobb is, ha egy ilyen emberhez nem mész feleségül. Az áldozathibáztató embereket pedig kerüld el a jövőben is.
Nagyon sokáig haragudtam rá, de teljesen megváltozott azóta és sírva kért bocsánatot érte 5 évvel később.
Úgy tettem, ahogy mondtátok. A vőlegényem teljesen megértett és mellettem áll. Köszönöm a válaszokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!