Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

Valamiért nagyon elkeserít, hogy közel 4 év együttlét után a páromnak esze-ágában sincs eljegyezni (állítása szerint pedig tervezte már csak voltak össze zörrenéseink...) és ez elszomorít, hogy mégsem tette meg. Ugyanakkor meg olyan komoly szintű problémák voltak, hogy igazából nem vagyok benne biztos, hogy hozzámennék-e egyáltalán. Szóval vágyom rá, de igazából mégsem.

Ez mit jelent???

Normális válaszokat legyszi

2018. jún. 28. 12:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%
Azt jelenti, hogy nem a fontos dolgokkal foglalkozol. Az eljegyzés önmagában semmit sem számít, nem teszi jobbá és nem segít fenntartani a kapcsolatot. Ha bármilyen valós értéket látsz benne, az csak a társadalmi elvárások és/vagy a hitvány romantikus ideálok terméke, és nagyon pórul jársz, ha ezeket hajszolod. Az eljegyzésnek akkor van értelme, ha a kapcsolatotok annyira gazdaggá, stabillá és biztonságossá válik, hogy saját, belső, valódi igényetek alakuljon ki az elköteleződésre. Ennek az elköteleződésnek lehet a >jelképe< az eljegyzés, de csak a jelképe. Az eljegyzés nem egyenlő az elköteleződéssel, nem váltja ki, nem kényszeríti ki, nem biztosítja azt. Ha nincs meg a megfelelő háttér, tökmindegy, hogy eljegyez vagy sem, hosszú távon nem számít semmit.
2018. jún. 28. 14:35
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem csatlakozom senkihez, önálló véleményt írok.

Szerintem mielőtt elgondolkozol, hogy ő mit szeretne tisztázd magadban a dolgot. Az hogy kettős érzéseid vannak az eljegyzést illetően arra enged következtetni, hogy te sem vagy erre felkészülve. Nem tudom milyen a kapcsolatotok, mert egy kis szövegből nem tudom kiismerni, de lehet még nem jutottatok el arra a szintre, ami egy ilyen elkötekeződéshez kell.

Gondold végig, hogy valóban van-e szükség rá, akarod-e. Készíts elő egy lapot, egy vonallal középen válaszd ketté. Egyik oldal legyen "Miért akarom?", másik oldal " Miért vannak kétségeim?", majd mindkettő oldalra gyűjts össze tényezőket (pl: Miért akarom? - mert ő az igazi, Miért vannak kétségeim? - mert nem tudom eljutottunk-e már erre a szintre). Ez után mérlegelj, vesd össze a két oldald. Ha megvan, amire jutottál, de még vannak kétségeid, akkor egyik este vigyél haza bort, hűtsd be, ülj le vele egy-egy pohár bor mellett beszélgetni, kérdezd meg, amit tudni akarsz. A vörösbornak lazító és vérképző hatása van, valószínűleg előhozza az őszinteséget. 😘

2018. jún. 28. 14:48
 13/21 anonim ***** válasza:
85%

Tehát

- megcsalt - vagy majdnem

- te ezt elnézed neki SZÍNLEG, közben meg bxsza a csőrödet

- kommunikálni képtelenek vagytok

- nem is akarod ezt az egészet

Miért nem szakítasz és hagyod ezt a "kapcsolatnak" csúfolt fost, amiben ücsörögtök?

Komolyan kérdezem.

2018. jún. 28. 15:47
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ugyanakkor meg olyan komoly szintű problémák voltak, hogy igazából nem vagyok benne biztos, hogy hozzámennék-e egyáltalán. "

ő is érzi ezeket és természetesen így nem akar egy életre elköteleződni. de te sem...csak az egódnak kellene az eljegyzés, ha megkérne, te is írod, hogy nem biztis, hogy igent mondanál.

2018. jún. 28. 15:58
 15/21 A kérdező kommentje:

Igen, lehet hogy igazából már egyáltalán nem vágyok rá a történtek miatt. Csak az egóm kellene megnövelni amit ő rombolt le teljesen.

Nem tudom, tanácstalan vagyok.

Ő nem érzi rajtam a bizonytalanságot, jó színész vagyok. Semmit se érkezel ebből.

2018. jún. 28. 16:04
 16/21 anonim ***** válasza:
93%

Teljesen értelmetlen lánykérésre meg házasságra gondolnod VELE, amikor kapcsolatotok alapja (bizalom) nincs meg már évek óta és csak vergődsz ebben a kapcsolatban. Mert nincs meg. Kétségeid vannak, bizalmi problémáid vannak, amik amúgy teljesen jogosak, csak nem értem, hogy akkor mi a búbánatos francnak vagy még vele, minek akarsz eljegyzést egy ilyen viszonyban?

Amúgy megcsalás témakörben pláne ostobaság megbízni a másikban, ha egyáltalán felmerült a lehetősége, hogy félrelépett, vagy akart csak mondjuk visszatáncolt és konkrét szex nem történt, de másvalami igen. Hú micsoda kegy, hogy a tényleges akció előtt visszakozott! Ha már megfordul a fejében, rég rossz! Nos, ha az ellenállás ennyire nehezére esett, én ilyen emberhez nem hogy nem mennék hozzá, de a kapcsolatot se folytatnám... De ez én vagyok.

Ha ezt nem tisztázzátok, vagy továbbra is rabolni fogjátok egymás idejét még pár évig, elvesztegetitek a fiatal éveiteket a semmiért, aztán rájön valamelyikőtök, hogy nem működik, vagy valamiért igent mondasz, összeházasodtok, majd pár év és váltok, mert akkor már megint bele fog menni ilyen megcsalós sztoriba, de ténylegesen össze is fekszik valakivel...még ha ténylegesen legutóbb ellenállt, ez nem mindig lesz így. Bár mondom, én már azt se hinném el, hogy nem történt semmi több, de ha pl csók volt legalább az is bőven sok. Pont lezarnám, hogy épp csak nem kefélte meg.

2018. jún. 28. 19:08
 17/21 anonim ***** válasza:
95%
Mi értelme annak a kapcsolatnak amiben színészkedni kell? :D Nevetséges vagy már, komolyan. És már azt sem csodálom, h "majdnem" megcsalt. Ilyen bizonytalan és határozatlan nőt...
2018. jún. 28. 19:45
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Minek akarsz hozzámenni egy olyan emberhez, aki "majdnem" megcsalt, de talán meg is tette? Házasságpárti vagyok, de erre még én is azt mondom, hogy semmi értelme nem lenne, és nagyon úgy tűnik, hogy azok közé a nők közé tartozol, akiknek mind1 hogy ki, csak valaki vegye már el őket végre, mert kellenek a fotók a facebookra, hiszen már minden barátnő/ismerős kezét megkérték.

Ahelyett, hogy keresnél egy normális férfit magad mellé, aki nem kefél félre (és nem majdnem, meg talán, hanem NEM), és emberszámba vesz. Helyette inkább 4 éve vagy a csicskája egy olyannak, aki lábtörlőnek használ.

Vagy fogadd el a sorsod, hogy ingyen cseléd vagy, aki mos, főz, takarít. Csak valahol szomorú, hogy egy bejárónőnek meg egy prostituáltnak komoly pénzeket fizetnek azért, amit te bármikor megteszel ingyen is.

2018. jún. 30. 20:24
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja és óóóóóódemennyire hogy érzékel ebből mindent :D nagyon is jól jön neki a bizonytalankodásod, mert ameddig kétségek között vergődsz, ő bátran nőzhet meg bármit megtehet melletted, mert úgyis eltűrsz mindent...
2018. jún. 30. 20:25
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem megcsalt, és te hozzá akarsz menni... :"D

Figyelj, hagyd ott, keress magadnak egy másik hapsit, aztán ő majd lehet, hogy már 1 év után megkér. Nem lehet tudni. Az biztos, hogy én sok embert ismerek, akiknek a hosszú kapcsolatában nem történt eljegyzés, aztán szétmentek, a következővel meg már elég hamar megvolt. Ja, és úgy tűntek ezek a személyek, mintha kicserélték volna, sokkal felszabadultabban, boldogabban viselkedtek.

22/N

2018. júl. 1. 00:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!