Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
Valamiért nagyon elkeserít, hogy közel 4 év együttlét után a páromnak esze-ágában sincs eljegyezni (állítása szerint pedig tervezte már csak voltak össze zörrenéseink...) és ez elszomorít, hogy mégsem tette meg. Ugyanakkor meg olyan komoly szintű problémák voltak, hogy igazából nem vagyok benne biztos, hogy hozzámennék-e egyáltalán. Szóval vágyom rá, de igazából mégsem.
Elsősorban neked kellene eldöntened, mit akarsz, mert így feleslegesen rabolod mindkettőtök idejét és lehetőségét egy igazi kapcsolatra.
2018. jún. 28. 12:55
3/21 anonim válasza:
Hasonló cipőben vagyok, csak nálunk ő a bizonytalan.
2018. jún. 28. 13:02
4/21 A kérdező kommentje:
Mikor másfél éve voltunk együtt meg akarta kérni a kezem (erről beszéltünk is később) de akkor még korainak tartotta. Aztán jöttek a problémák... majdnem megcsalt (vagy talán meg is tette) engem csak ez a része bizonytalanít el. Mert anno úgy örültem volna, majd kiugrottam a bőrömből annira örültem volna neki, vártam mikor teszi fel a nagy kérdést, mert egyértelmű volt hogy arra készül... de amik történtek köztünk utána... félek hogy ujra meg fog történni. Szeretnék hinni benne hogy nem, de így a bizonytalanság miatt nem vagyok benne biztos hogy igent mondanék. És az hogy nem kéri meg (azóta se) ez csak még jobban elbizonytalanít, hogy igazából ő nem is akarja...
2018. jún. 28. 13:04
5/21 anonim válasza:
Ha nincs bizalom, nincs kapcsolat sem.
2018. jún. 28. 14:00
6/21 anonim válasza:
Miért nem ülsz le vele és mondod el neki ezeket? Ha nem akarsz bizonytalan lenni,nyílt lapokkal kellene játszani,érted.
2018. jún. 28. 14:02
7/21 A kérdező kommentje:
Mégis mit kellene mondanom neki?!
Hogy 4 éve együtt vagyunk, terveztem mar 2,5 éve hogy eljegyzés és akkor most mi van már ?
Ezt így nem lehet
2018. jún. 28. 14:15
8/21 A kérdező kommentje:
* tervezted
2018. jún. 28. 14:15
9/21 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem fogom neki soha szóba hozni, mert akkor az lenne hogy azért kéri meg a kezem mert “kikönyörögtem”
Ahogy az előző nőjénél volt (az ő megfogalmazása szerint)
Én azt meg végképp nem akarom. Akkor inkább soha meg se szólaljon ezen a téren. Csak ez így sem jó
2018. jún. 28. 14:18
10/21 anonim válasza:
Pl:"Józsi,figyi már,szted hova tart a kapcsolatunk? Mert régebben jobban hajlottam a közös élet,és a házasság felé,de aztán történt ez meg az,ami elbizonytalanìtott,hogy mi lesz velünk. Jó lenne ezeket átbeszélni,és jó lenne ha te is elmondanád mit gondolsz a dolgainkról,stb..." Ha erre nem vagy képes,inkább ne házasodj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!