Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor, hol jegyztétek el egymást? Hogy történt?
Figyelt kérdés
nők és férfiak válaszát is várom2018. jún. 28. 09:48
11/12 anonim válasza:
Az én férjem egy meglepetésutat szervezett Párizsba. Egyszer csak jött egy e-mailem angolul, hogy nyertem egy wellness hétvégét. Ő is annyira örült, hogy bár még soha nem nyertem semmit, akkor meg sem fordult a fejemben, hogy ez az ő műve. Az elutazás kicsit komplikált volt, mert előtte sajnos kórházba került, végül beszélt az orvosával, hogy neki muszáj elutaznia, mert meg fogja kérni a barátnője kezét :)
12/12 anonim válasza:
Nekem tavaly július 21.-én kérte meg a kezem párom, Korfun naplementekor a Canal d’amournal. 8 hónapja voltunk akkor együtt. Egy csomot setalgattunk különböző ékszerboltok előtt, és egyszer megálltam és megláttam egy gyűrűt ami gyönyörű volt. Bementem csak úgy megpróbáltam. Tökéletes. De ennyi volt. Majd az utolsó nap felmentunk megnézni a naplementét és ott a szikla szélén elővette azt a tökéletes gyűrűt! Feltette a kérdést és én visszakérdeztem, hogy “eladod a lelked az ördögnek?” És igent mondott :D ezután már én is. És most 2018.08.18. 18:00-kor fogadunk egymásnak örök hűséget 22 hónap után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!