Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mikor, hol jegyztétek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor, hol jegyztétek el egymást? Hogy történt?

Figyelt kérdés
nők és férfiak válaszát is várom

2018. jún. 28. 09:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Az én vőlegényem egy játszótéren kérte meg a kezemet Valentin napon. Esett az eső, hideg volt, és egy agresszív kutya majdnem ránk támadt... Hát elég gázos volt, de a szándék a fontos...
2018. jún. 28. 09:58
 2/12 anonim ***** válasza:
43%
Ez engem is érdekel.
2018. jún. 28. 10:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém éjszakai strandon a medencében.
2018. jún. 28. 10:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Az első randi évfordulóján egy könyvesboltban. Hamarabb megvette a könyvet, amit akartam. Bele írta a kérdést és megkérte az eladót, hogy tegyék előre,amikor jövünk.

Mikor elolvastam, elővette a gyűrűt is.

Szombat reggel volt, szóval csak mi voltunk ott. Tök jó volt.

2018. jún. 28. 10:10
 5/12 anonim ***** válasza:
41%
Az ágyban, szex közben előhúzott valahonnan egy gyűrűt..
2018. jún. 28. 10:34
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Pécsen a lakatfal előtt. Tettünk egy lakatot, aztán mondta, hogy van itt még valami, ami hasonló dolgoz jelképez. 😊
2018. jún. 28. 13:00
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
Hawaiion, nyaralás alkalmával a tengerpartot
2018. jún. 28. 14:27
 8/12 Derwer ***** válasza:
100%

Tátra, Lomnica csúcs, január 3-án.

Úgy tudta csak megállunk és megyünk is tovább haza Németországba de volt még szálloda arra az estére is.

Semmit nem sejtett! :)

30F

2018. jún. 28. 14:50
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

1 hónapja jártunk együtt, mikor kitalálta, hogy vegyünk egymásnak ajándékba gyűrűt, örültem az ötletnek, ezért elmentünk, próbáltunk, és amit én választottam magamnak azt ő vette meg, amit ő választott magának azt én vettem meg, ő mindkét gyűrűt eltette. Mikor el akartam kérni a sajátomat, hogy akkor felveszem, akkor nem adta. Azt mondta majd később.

Egyébként aznap épp strandra készültünk, (akkor mutatott be a barátainak) ezért átugrottunk hozzá összepakolni pár cuccot. Pakolás előtt vette elő a gyűrűmet, letérdelt elém és elmondta, hogy nagyon szeret, én vagyok élete szerelme, velem akarja leélni az életét, és megkérdezte hozzámegyek-e feleségül. Igent mondtam, aztán elővette a saját gyűrűjét, odaadta, és felhúztam az ujjára. Aztán megünnepeltük.... Ezért elég sokat késtünk a tervezett programról, de megvártak a haverjai!

Nem mostanában történt, 8 éve vagyunk együtt, 6,5 éve házasok:)

Örültem neki, hogy nem közönség előtt csinálta, hanem kettesben voltunk, így volt az igazi.

2018. jún. 28. 18:51
 10/12 anonim válasza:
100%

Az egyik barátnőmet a 100. hónapfordulójukon jegyezte el a párja, és ez nekem annyira tetszett, hogy folyamatosan mondogattam, hogy bárcsak mi is ott tartanánk már, meg mennyire romantikus volt, hogy amúgy sosem ünnepeltek hónapfordulókat, de a srác erre emlékezett, stb. Igen, kicsit akaratosan éreztettem vele, hogy a 100. hónapfordulónkon kérje meg a kezem... :D:D

Erre teljesen váratlanul, az első évfordulónk után két hónappal egy utazás során mondta, hogy ő nem tud még éveket várni arra, hogy a felesége legyek és előhúzta a gyűrűt. Ami egyszerűen tökéletes volt (pedig azzal kapcsolatban semmilyen instrukciót nem adtam neki). Aztán arra is rájöttem utólag, hogy abban a városban volt az eljegyzés, ahol először csókolóztunk. Ciki, de erre ő emlékezett, én nem.:D

2018. júl. 1. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!