Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor, hol jegyztétek el egymást? Hogy történt?
Az első randi évfordulóján egy könyvesboltban. Hamarabb megvette a könyvet, amit akartam. Bele írta a kérdést és megkérte az eladót, hogy tegyék előre,amikor jövünk.
Mikor elolvastam, elővette a gyűrűt is.
Szombat reggel volt, szóval csak mi voltunk ott. Tök jó volt.
Tátra, Lomnica csúcs, január 3-án.
Úgy tudta csak megállunk és megyünk is tovább haza Németországba de volt még szálloda arra az estére is.
Semmit nem sejtett! :)
30F
1 hónapja jártunk együtt, mikor kitalálta, hogy vegyünk egymásnak ajándékba gyűrűt, örültem az ötletnek, ezért elmentünk, próbáltunk, és amit én választottam magamnak azt ő vette meg, amit ő választott magának azt én vettem meg, ő mindkét gyűrűt eltette. Mikor el akartam kérni a sajátomat, hogy akkor felveszem, akkor nem adta. Azt mondta majd később.
Egyébként aznap épp strandra készültünk, (akkor mutatott be a barátainak) ezért átugrottunk hozzá összepakolni pár cuccot. Pakolás előtt vette elő a gyűrűmet, letérdelt elém és elmondta, hogy nagyon szeret, én vagyok élete szerelme, velem akarja leélni az életét, és megkérdezte hozzámegyek-e feleségül. Igent mondtam, aztán elővette a saját gyűrűjét, odaadta, és felhúztam az ujjára. Aztán megünnepeltük.... Ezért elég sokat késtünk a tervezett programról, de megvártak a haverjai!
Nem mostanában történt, 8 éve vagyunk együtt, 6,5 éve házasok:)
Örültem neki, hogy nem közönség előtt csinálta, hanem kettesben voltunk, így volt az igazi.
Az egyik barátnőmet a 100. hónapfordulójukon jegyezte el a párja, és ez nekem annyira tetszett, hogy folyamatosan mondogattam, hogy bárcsak mi is ott tartanánk már, meg mennyire romantikus volt, hogy amúgy sosem ünnepeltek hónapfordulókat, de a srác erre emlékezett, stb. Igen, kicsit akaratosan éreztettem vele, hogy a 100. hónapfordulónkon kérje meg a kezem... :D:D
Erre teljesen váratlanul, az első évfordulónk után két hónappal egy utazás során mondta, hogy ő nem tud még éveket várni arra, hogy a felesége legyek és előhúzta a gyűrűt. Ami egyszerűen tökéletes volt (pedig azzal kapcsolatban semmilyen instrukciót nem adtam neki). Aztán arra is rájöttem utólag, hogy abban a városban volt az eljegyzés, ahol először csókolóztunk. Ciki, de erre ő emlékezett, én nem.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!