Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek Kasza Tibi leginká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Kasza Tibi leginkább a külseje miatt van és jegyezte is el a barátnőjét vagy belül szereti, azaz szeretik is egymást?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 17. 18:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%
Ammeg ki ?
2017. ápr. 17. 18:51
 2/12 anonim ***** válasza:
29%
Azért mert kövér öreg és pösze. A lány meg csontsovány( a fiúk szemében ez garancia hogy mindig vékony nőjük lesz, pedig nem biztos) és biztos rajong ezért a nagyapóért.
2017. ápr. 17. 18:52
 3/12 anonim ***** válasza:
Itt egy hűlye kèrdèsre,hűlye vàlasz...
2017. ápr. 17. 18:52
 4/12 Sunshinedoll ***** válasza:
91%
A Tibi végre rájött, hogy összerakhatja a két kezét, amiért van nő, aki mutatkozni hajlandó vele (mert csúnya is, idióta is, tehetségtelen is, bunkó is stb), így ráhúzott egy gyűrűt, el ne szalassza :D
2017. ápr. 17. 18:53
 5/12 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem növesztett annyi önkritikát,hogy belássa,hogy egy átlagos kinézetű,csonti csaj leáll vele,ilyen hülye álkapoccsal.Példát vehetne róla még sok magyar pasi is.
2017. ápr. 17. 19:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nőt keresett, aki elfogadja belsőleg is. Munkája sokán pár alkalommal megismerhettem, nem egy könnyű természet, az biztos.
2017. ápr. 17. 19:18
 7/12 anonim ***** válasza:
58%
bexarok miket tudtok, én még azt sem tudom ki az a a Tibi
2017. ápr. 17. 19:32
 8/12 anonim ***** válasza:
86%

Nekem úgy tűnik hogy szeretik egymást. Pont a legutóbbi főzős bejelentkezésen gondoltam magamban hogy milyem aranyosak együtt. Végig szerelmemnek szólította a barátnőjét. Plusz a tegnapi eljegyzésen is látszott hogy boldogok. Bár nem biztos hogy ezt így élő műsorban kellett volna csinálni, de az ő dolguk.

Kasza Tibit nem igazán kedvelem de a barátnője szimpatikus az alapján amit instagramon mutat.

N

2017. ápr. 17. 20:53
 9/12 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem szeretik egymast plusz megteheti h ilyen szep baratnot valasszon.Evek ota egyutt elnek,mukodik,miert ne venne el?
2017. ápr. 17. 21:47
 10/12 anonim ***** válasza:
24%

Évek óta együtt vannak, talán már vagy 5 éve.Én úgy gondolom, hogy az ember nincs eddig együtt olyan emberrel,akit nem szeret.

Biztos szeretik egymást és az interjúk alapján jól kijönnek, mindent meg tudnak beszélni,egymás másik felei stb..

Akkor miért ne jegyezhetné el?

Nyilván így kívülről nehéz megítélni,hogy tényleg milyen a kapcsolatuk.

De nekem így úgy tűnik, hogy rendben van, tényleg szeretik egymást.

Nekem szimpatikusnak tűnik a barátnője amúgy, nem tűnik beképzeltnek sem, nekem kicsit olyan átlagos szomszédlány érzésem van vele kapcsolatban, közvetlen, barátságos . És nem rég láttam,hogy töltöget fel tippeket a női követőinek, pl hogy hogyan ápolja a haját,hogyan csinálja az ebédet stb.. Nekem szimpatikusnak tűnik.

És szép is.Nem az a tipikus instagram tömeggyártmány, hanem tényleg olyan igazi,szomszédlányos.

2017. ápr. 18. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!