Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a kapcsolat kezdetétől számítva mennyi idő után jegyeztétek el egymást? Meg mennyi idő múlva volt az esküvő? (Vagy tervezitek, ha még nem volt? ) Meg a lánykérés sztoriját is elmesélhetitek!
1,5 év múlva
Nagy sztori nincs, már fél év után megbeszéltük, hogy elvennénk a másikat :) Aztán egy reggel úgy ébredtünk, hogy vegyük meg a gyűrűket, mert mindketten akarjuk már határozottan.
Az esküvő a negyedik évforduló előtt volt. Nem a szervezés miatt lett ennyivel később, szimplán csak így akartuk mindketten.
Tulajdonkeppen kb a harmadik-negyedik randin azt beszeltuk hogy nem szeretnenk sokat varni, mindketten ugy erezzuk hogy megtalaltuk a masikban amit kerestunk.
Lanykeres nem volt a szo szoros ertelmeben, kb masfel eve voltunk egyutt (egyutt is laktunk) amikor megbeszeltuk hogy jo lenne osszehazasodni. Aztan hazafele vettunk egy uveg pezsgot es bejelentettuk a szuloknek.
3 honap alatt hoztuk ossze az eskuvot, akkor voltunk 2 eve egyutt.
Most lesz a 4 eves evfordulonk, a kislanyunk 3 eves lesz januarban.
Köszönöm, ment a zöld pacsi, és jöhet még :D
Kíváncsi vagyok, másoknál hogy megy ez :)
Kicsivel több, mint két év után, és másfél évvel az összeköltözésünk után jegyeztük el egymást.
Az eljegyzés után két év múlva házasodtunk össze.
Nem volt kifejezett meglepetés lánykérés, mert megbeszéltük, hogy szeretnénk összeházasodni. Elmentünk, választottunk gyűrűket, munka után én mentem el értük, amikor készen lettek.
Másnap azért a férjem mégiscsak azzal fogadott (szintén munka után jöttem haza), hogy kis meghitt hangulatot teremtve megkérdezte, hozzámennék-e feleségül, majd mikor igent mondtam, felhúztuk egymás ujjára a gyűrűket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!