Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai megkérni a kezét 2 hónap kapcsolat után?
nagyon korai. egy ilyen lépés után ne várdd el,hogy komolyan vegyen.+ a saját érdeked is ezt jobban átgondolni. járjatok 1-2 évet, tapasztaljatok meg több mindent együtt. 2 hónap alatt minden szép és jó. idővel előjönnek majd az ellentétek meg a másik igazi természete.
nekem is volt olyan, akit 1-2 hónap kapcsolat után életem párjának éreztem. aztán szépen lassan kiderült,hogy rengeteg dologban nem passzolunk össze, más az értékrendünk, világnézetünk. hosszabb távon nem működött volna. ha egyből megkér,amikor még jó a kapcsolat, minden rózsaszín felhő, akkor lehet meggondolatlanul beleugrunk egy házasságba..az kellett volna még.
a mostani párommal az 5. évfordulónkon fogunk összeházasodni. nem mondhatnám,hogy sok újdonság lesz az esküvő után. és ez így van jól szerintem. várjatok még. nem mondom,hogy 5 évet, mert ez a másik véglet. de 1-2 évet legalább. ha tényleg összeilletek ,akkor úgyis együtt lesztek akkor még.
ha most megkéred, mindenki őrülnek fog tartani. jogosan. várj vele
Édes tőled, de ez nagyon korai.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!