Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyeznél valakit akivel pár hónapja vagy együtt de alig 1 hónapot láttátok egymást a nagy távolság miatt?
A szülei konzervatívak, kiakadnának ha úgy költözünk össze hogy csak járunk. Legalább eljegyzés...
Nem ezért akarom mert előbb-utóbb úgy is eljegyezném.
Másrészt ő külföldi és nem is mehetnék oda legálisan ha nem vagyunk házasok. Nem EU-ból származik
Női oldalról válaszolnék én is a kérdésedre. Ennyi ismeretség után ha valaki el akarna jegyezni, én visszautasítanám, mert ez annyira kevés idő, hogy még a rózsaszín köd nem ült le, és ennyi idő alatt nincs rá lehetőség, hogy a szürke hétköznapokban is megbizonyosodjunk arról, hogy működni fog-e vagy sem.
A szüleim erre a negatív példa. Kitartanak ugyan egymás mellett már több, mint 30 éve, de nagyon kellett volna az, hogy várjanak az eljegyzéssel és a házassággal és ne rohanjanak bele úgy (az ismeretségükre egy hónapra jegyezték el egymást, és kicsit több, mint fél évvel később volt az esküvő).
Egyértelműen nem. Eljegyzés nálam csak akkor jöhet szóba, ha már együtt élünk. Egyszerűen nem lehet eléggé megismerni valakit addig, amíg nem éltem vele együtt.
28F
Nem. Nőként mondom, mert egyszerűen mire alapoznád az eljegyzést? Pár hónap alatt nem láttad még az igazi énjét amikor nyűgös/beteg/fáradt/gondja van/hogy osztja be a pénzt, hogy viselkedik adott szituációban, főleg hogy alig láttad... 1-2év együttélés ehhez kell hogy eldöntse az ember hogy ki az igazi. Az összeköltözés az igazi kihívás, nem az eljegyzés.
Kit érdekelnek a szülők hogy akkor nem segítenek? Akkor ne tegyék, de te meg ne fuss bele egy olyan kapcsolatban ami jó eséllyel véget is ér pár hónap múlva mert kibuknak a dolgok. 2-3év kell mire a rózsaszín köd felszáll. Ha vallásosak akkor a felbontás se lesz egyszerű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!