Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az úgy járható út, hogy a férfi vált állást azért, hogy együtt lehessen a párjával?
Márpedig,ha közös jövőben gondolkodtok,vagy neki kell feladni a családi bizniszt,vagy neked oda költözni.
Esetleg a két hely közé kellene költöznötök,csak akkor mindketten napi 140 km-t vezethettek,hogy munkába menjetek.
Végül is nem olyan vészes az autóval.
Más megoldás nincs.
Megfogott magának. Bocs! Én még gratulálok is neki.
De amúgy az együtt élés rontja a házasság esélyeit, de itt a boldogságod a kérdés nem?
Lehet, hogy egymás ideáljai vagytok, de hát ott volt még Romeo és Júlia drámaian szélsőséges esete. A ennek a fajta szerelemnek a dramatizált változata is színesen.
Mi az hogy ha szereti? Mert a nőnek kell feltétlenül költözni, ha szereti? A férfi akkor nem szereti?
Ha szeretitek egymást, költözzetek olyan helyre ahol mindkettőtöknek van munka és élhető, ahol jól érzitek magatokat. Nem fer dolog csak az egyiktől elvárni adjon fel mindent úgy, hogy a másik fél később se áldoz fel semmit a kapcsolatért. Valahogy el kell indulni viszont, mindenképp valaki beáldoz valamit. Beszeljétek meg, ki mit akar. Valahogy jussatok dűlőre.
1,6-os, véletlenül pontoztalak le, a hasznost akartam nyomni.
Az 5-ös válaszát nem értem konkrétan.
Megélhetést így vagy úgy tudjuk biztosítani, mert ha nekik ez a vállalkozás nem jön be, még van mellette más is, és nekünk is van saját vállalkozásunk, tehát azzal nem lesz nagy baj.Csak tanácstalanul állok a lehetőségek előtt, és egyik sem tűnik jobbnak mint a másik.
Az ő munkája eléggé helyzet kötött, a tiéd kevésbé. Egy mérnök bárhol talál állást, lehet, hogy elsőre nem épp csúcsszuper feltételekkel, de kezdetnek nem lenne rossz.
Mert hát amíg nem éltek együtt, nem nagyon lehet házasságot tervezni... 140 km-ről maximum halvány sejtésetek lehet arról, hogy hogyan tudtok együtt élni, működni a mindennapokban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!