Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az úgy járható út, hogy a férfi vált állást azért, hogy együtt lehessen a párjával?
Mert nem tanultál pszichológiát. ;) Nem alapműveltség.
Az van, hogy neked honvágyad van,ami csak kiszolgáltatottabbá tesz. Te lennél neki a jó parti. Főleg, ha beállsz a családi vállalkozásba, ha nem sírni fog a szája széle.
Minden szentnek maga felé hajlik a keze.
Régi ismertségekből, főleg ha fiatalkoriak, akkor igen jó szeretők lehetnek, vagy durván megromló kapcsolattagjai, ha csak nagyon nem egy felé visz az útjuk.
Csak akkor menj bele, ha átadod a gyeplőt és ez nem zavar. Másfél éves próba házassággal - nem járással - és ha utána mégse jönne be, kerestek.
Nagyon bírom a stílusodat.
Kicsit zavarna, hogy nem ott kell dolgoznom, ahol akarok, de mindenre van megoldás. És tényleg honvágyam van, egy idegen városban vagyok barátok nélkül jóformán csak a pénzért, és így 1 év munka után (IGEN, ez az első munkában töltött évem) rájöttem, hogy a pénz nem minden, és én nem fogok tudni egy életet más keze alatt legürcölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!