Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyeznél valakit akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyeznél valakit akivel pár hónapja vagy együtt de alig 1 hónapot láttátok egymást a nagy távolság miatt?

Figyelt kérdés
Tudod hogy ő az igazi és eljegyzés után összeköltöznétek.
2016. júl. 24. 19:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Pàr hónapja együtt, és ebből egy hónapot làttad? Hàt ez nàlam nem kapcsolat, szóval eljegyzési alapnak pláne nem alkalmas.
2016. júl. 25. 01:17
 12/20 anonim ***** válasza:
Természetesen nem.
2016. júl. 25. 07:28
 13/20 A kérdező kommentje:
nincs semmi vallási dolog de ha már itt tartunk akkor van egy rakás olyan pár akik nem is jártak hanem csak megismerték egymást, összeházasodtak mert a vallás szerint nincs járás meg ilyenek és együtt vannak 20-30-40 éve.
2016. júl. 25. 19:38
 14/20 anonim ***** válasza:

És hányan játsszák meg ezek közül kifelé a szépet, miközben otthon ölik egymást? A saját családom a rossz példa erre, az évtizedek semmire sem garancia.

Anyukám egyik egykori főiskolai csoporttársnőjét több, mint 20 év házasság után hagyta el a férje friss pipihusiért.

2016. júl. 25. 19:45
 15/20 anonim ***** válasza:
Az összeköltözésbe én nem kötnék bele (sok olyan pár van, akik csak eljegyzés után költöznek össze, ismerek is ilyet, tökéletesen működik a kapcsolatuk), de az idő rövidsége miatt azt mondom, egyértelműen nem mennék bele egy ilyenbe. Nem is ismerheted a másikat ennyi idő alatt igazán.
2016. júl. 26. 11:40
 16/20 anonim ***** válasza:

Egyet értek a többiekkel.

Nőként én biztosan nem mondanék igent, sőt inkább a kapcsolat végét jelentené ez az eljegyzés.Nem tudnék olyannal együtt lenni,aki ennyire komolytalan,hogy kb 1 hónap ismerettség után gyűrűt vesz.

Ismerjétek meg egymást jobban, járjatok 2-3 évet. Utána már ténylegesen tudod,hogy ő az igazi.1 hónap után nem.

És az,hogy nem mehetsz ki az országába nem ok a házasságra.Jöjjön akkor ő Magyarországra,vagy költözzetek egy semleges országba.Ha olyan nagy a szerelem,akkor ez nem akadály.

2016. júl. 31. 09:57
 17/20 A kérdező kommentje:
Neki is kellene tartózkodás engedély ha ide költözne de nem beszél magyarul. Idő mire megtanulna és sajnos nem keresek annyit hogy az én fizetésemből éljünk ketten. Neki sok lemondással járna, olyan dolgokról kellene lemondani ami náluk alap dolog. Angliába se mehet csak be úgy, ő EU-n kívül lakik, ráadásul senkink nincs Angliában aki segítene munkát, lakást találni, pedig nekem kézenfekvőbb lenne mert legálisan dolgozhatnék ott mindenféle engedélyek nélkül.
2016. júl. 31. 18:56
 18/20 anonim válasza:
Olyan mintha ez a hazassag csak a munkavallalas es a letelepedes miatt jonne letre...
2016. aug. 5. 09:44
 19/20 anonim ***** válasza:

lehet én vagyok naiv, de nekem ahhoz,hogy megházasodjak sziklaszilárd érzelmek kellenek a másik félhez.

persze megértem,hogy kéne a letelepedési engedély meg kutyafüle. de csak ezért én nem házasodnék meg. inkább keresnék más módot,hogy kijuthassak az adott országba.

2016. aug. 5. 15:19
 20/20 A kérdező kommentje:
Lakhatnánk itt is de ő nem beszél magyarul és valami engedély akkor is kellene hogy itt lehessen velem.
2016. aug. 5. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!