Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ennyien ellene a boldogságunknak?
Régebben sok pasim volt, nem vagyok egy tapasztalatlan kislány. A párommal két éve együtt élünk, senkire nem támaszkodunk. A párom megkérte a kezemet, örömmel mondtam igent, jövőre tervezzük az esküvőt. Azt hittem örülni fognak, de az ő családja szerint nem kéne elvennie engem.Az én családom szerint fiatal vagyok és tapasztalatlan.A legjobb barátnőim pedig hülyének néznek, amiért nem élem ki magam. Tisztában vagyok vele, hogy csak a saját véleményünk számít, de nekem nagyon fáj, hogy akik közel állnak hozzám, ők mind ezt mondják.
20l és 25f
A baràtnőid irigyek. A fiús anyàk meg legtöbbször nem szívlelik azt aki elrabolja a pici fiacskàjukat. A szülők véleményét meg lehet hallgatni, de felnőtt emberek vagytok. Ti döntitek el mi legyen ( persze ha fizetitek az esküvőt, és nem anyu apu tart el). Nem kellene hogy ennyire befolyàsolja a csalàd a nyugalmatokat. Halgassàtok meg őket aztàn a döntés a ti kezetekben van tőlük függetlenül.
Nekünk pl nem azért nincs gyerekünk mert a csalàdom szerint nekem nem való. Leszarom mit gondolnak. Azért nincs mert nem érezzük úgy, hogy kellene, nem hiànyzik. Ennyi.
A kor semmire nem garancia. 30 évesen hàzasodottak is elvàlhatnak 2-3 év utàn. 32 éves volt osztàlytàrsnőm pl màr 2x elvàlt. 1, illetve fél évet volt hàzas. Pedig nem 20 évesen ment férjhez. Nem ezen múlik.
Házasságpárti vagyok, de nem értem, miből akarsz férjhez menni. 18 éves korodban, anyádék pénzéből elmentél nagylányt játszani... vagy úgy költöztetek össze, hogy rögtön a pasid tartott el. Valószínűleg azóta se dolgoztál egy napot se. Van egyáltalán végzettséged, szakmád? (megjegyzem, sima érettségivel kitörölheted a fenekedet) Mik a további terveid azon kívül, hogy a pasid fogja fizetni neked a sulidat jobb esetben, rosszabb esetben 3 évente lepujázol, hogy ne kelljen dolgozni?
Nyilván a szülei ellene vannak, mert ki szereti azt látni, hogy a gyerek elcseszi az életét ilyen kis lehúzós csajok miatt? Nyilván amiatt se vagy a szívük csücske, hogy a sok pasid kapcsán olyan hatalmas tapasztalatokkal mentél bele a kapcsolatba.
A családodnak totál igaza van, a barátnőidre meg leírhatnám, hogy önző ribik, akik irigykednek az ujjodon csillogó gyémánt miatt, ez vagy igaz, vagy nem. Gondolom meg se fordul a fejedben, hogy tényleg attól akarnak megóvni, hogy ha elege lesz belőled az eltartódnak, ne keljen 23 évesen csatlakozni az elvált nők klubjához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!