Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért vannak ennyien ellene a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ennyien ellene a boldogságunknak?

Figyelt kérdés

Régebben sok pasim volt, nem vagyok egy tapasztalatlan kislány. A párommal két éve együtt élünk, senkire nem támaszkodunk. A párom megkérte a kezemet, örömmel mondtam igent, jövőre tervezzük az esküvőt. Azt hittem örülni fognak, de az ő családja szerint nem kéne elvennie engem.Az én családom szerint fiatal vagyok és tapasztalatlan.A legjobb barátnőim pedig hülyének néznek, amiért nem élem ki magam. Tisztában vagyok vele, hogy csak a saját véleményünk számít, de nekem nagyon fáj, hogy akik közel állnak hozzám, ők mind ezt mondják.

20l és 25f

2018. jún. 3. 12:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ti érzitek és kész! Aki ezt nem tartja tiszteletben az nem barát, szülő részéről pedig csak aggódás. A válás akkor is benne van a pakliban, ha 35 évesen keltek egybe, 10 év együttélés után. Senki sem jós!:) Remélhetőleg majd az idő titeket bizonyít!
2018. jún. 4. 15:51
 12/13 anonim ***** válasza:

A baràtnőid irigyek. A fiús anyàk meg legtöbbször nem szívlelik azt aki elrabolja a pici fiacskàjukat. A szülők véleményét meg lehet hallgatni, de felnőtt emberek vagytok. Ti döntitek el mi legyen ( persze ha fizetitek az esküvőt, és nem anyu apu tart el). Nem kellene hogy ennyire befolyàsolja a csalàd a nyugalmatokat. Halgassàtok meg őket aztàn a döntés a ti kezetekben van tőlük függetlenül.

Nekünk pl nem azért nincs gyerekünk mert a csalàdom szerint nekem nem való. Leszarom mit gondolnak. Azért nincs mert nem érezzük úgy, hogy kellene, nem hiànyzik. Ennyi.

A kor semmire nem garancia. 30 évesen hàzasodottak is elvàlhatnak 2-3 év utàn. 32 éves volt osztàlytàrsnőm pl màr 2x elvàlt. 1, illetve fél évet volt hàzas. Pedig nem 20 évesen ment férjhez. Nem ezen múlik.

2018. jún. 6. 17:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Házasságpárti vagyok, de nem értem, miből akarsz férjhez menni. 18 éves korodban, anyádék pénzéből elmentél nagylányt játszani... vagy úgy költöztetek össze, hogy rögtön a pasid tartott el. Valószínűleg azóta se dolgoztál egy napot se. Van egyáltalán végzettséged, szakmád? (megjegyzem, sima érettségivel kitörölheted a fenekedet) Mik a további terveid azon kívül, hogy a pasid fogja fizetni neked a sulidat jobb esetben, rosszabb esetben 3 évente lepujázol, hogy ne kelljen dolgozni?

Nyilván a szülei ellene vannak, mert ki szereti azt látni, hogy a gyerek elcseszi az életét ilyen kis lehúzós csajok miatt? Nyilván amiatt se vagy a szívük csücske, hogy a sok pasid kapcsán olyan hatalmas tapasztalatokkal mentél bele a kapcsolatba.

A családodnak totál igaza van, a barátnőidre meg leírhatnám, hogy önző ribik, akik irigykednek az ujjodon csillogó gyémánt miatt, ez vagy igaz, vagy nem. Gondolom meg se fordul a fejedben, hogy tényleg attól akarnak megóvni, hogy ha elege lesz belőled az eltartódnak, ne keljen 23 évesen csatlakozni az elvált nők klubjához.

2018. jún. 6. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!