Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A való életben is sok az igénytelen "nekem bármilyen csaj jó csak legyen p. ja" féle pasi vagy ezen az oldalon gyűltek össze ennyien?
Ez csak egy játék.
Ha csak jó csajoknál próbálkozol nagyon kevés a kínálat. Ha pedig mindenkinél sok.
Oké, hogy te nem kívánod őket, de te nem is szexelsz. Ők meg lefekszenek legalább valakivel.
Egyébként én is olyan vagyok, mint te. Nem szép lányt már többet is megfekhetettem volna, de nem vonzott a dolog. Szóval no szex.
szerintem te ezzel a kérdéssel csak megerősítést akarsz az itteni lúzerektől, hogy igen érdemes 30 éves koráig várnia a férfiaknak (szüzen) még meg nem találja az "igazi" szerelmét :D
a valóságban meg az ilyen srácok egy mulya, teszetoszta határozatlan kisfiúk, akik a saját sikertelenségük miatt másra köpködnek, így kompenzálva a frusztráltságukat.
Hát úgy hogy el sem jutnak odáig.
Mert most komolyan: ki a rosseb csaj hinné el egy tökismeretlen itteni bemondására, hogy ő szép - ha egyszer meg van győződve róla, hogy randa?
(Pláne látatlanban?)
Francokat.
Nem bizonygatni kell, hogy egy pattanásnyi mell, vagy egy hájas sgg, vagy egy 11 centis cerka, egy teszkópénztárosi állás az szép, mert nem az.
Hanem lesz@rni az ilyen "problémákat". Azt vagy megoldja az illető magának, vagy nem - úgy is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!