Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan pasi/csaj akit alaposan atcsesztetek?
ha mar anonim oldal 😂
Volt egy csaj, a legjobb barátnőm volt hosszú évekig, amig veletlenul nem megbotlott és szét tett lábakkal a pasim farkara esett. (tok véletlen volt tudjatok)
Amikor kiderült hogy összejöttek és komolyan gondoljak stb, áthivtam az akkor mar exemet és lefekudtem vele. Amikor aludt csináltam rólunk fotót es elküldtem a csajnak, egy szep kis szöveggel aminek az volt a lényege hogy 'azt hitted teged nem fog megcsalni?'
Utana mar soha nem beszéltem egyikőjükkel sem 😂✋🏼
Igen, de ebben neki is nagy szerepe volt.
Mikor már elhanyagolta az egész kapcsolatunkat, nem mondtam meg neki, mikor merre megyek, mit csinálok.
Nem csaltam meg, de ha ő sz.rt kommunikálni velem (inkább a haverokkal beszélgetett, a szexuális életünket is maximálisan kitárgyalva), akkor én miért osszam meg vele az érzéseimet, a gondolataimat meg hogy merre járok.
Végül szakítottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!