Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A való életben is sok az igénytelen "nekem bármilyen csaj jó csak legyen p. ja" féle pasi vagy ezen az oldalon gyűltek össze ennyien?
Hát lehet nem a jó kérdéseket fogom ki, de én itt még nem nagyon találkoztam ilyen pasival. Itt inkább a siránkozás meg a nők okolása megy.
Való életben sem ismerek ilyet. Aki megteheti, hogy sok nővel lefekszik az általában azért szelektál, tehát nem húz meg akárkit, főleg nem a "legrondább" csajt. Nőként mondom, hogy ez szerintem egy nők által gyártott előítélet. A férfiak is normális kapcsolatot keresnek ám, csak akinek nem sikerül, az általában megkeseredik, és akkor süllyed le erre a szintre.
Felőlem mondhatják rám, hogy felszínes vagyok, de ezt megcáfolom. Múltkor találkoztam egy leányzóval, hallottam róla olyanokat is, hogy kábszis örömlány, aztán úgy én pofám is égett mint atom, hogy ilyet mért nyaltam be.
Ezeket a dolgokat úgy hívják, hogy előítélet.
Aztán, hogy ki hogy néz ki arról nem tehet, de ha valaki igénytelen és most nem arra gondolok, hogy sminkeli magát vagy sem, hanem pár száz forintot sajnál magára, akkor ott baj van szerintem.
Ezen kívül, minek legyek csapodár, nem kihívás nekem a nem tetsző nő, meg egyszerűen nem is kívánom, most mért legyek akkor csapodár?
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!