Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen is ennyien megcsalták a párjukat? Miért terjedt ennyire el?
Nagyon sok férfivel beszéltem társkereső oldalon. A legtöbb elmondta, hogy van felesége, de szeretőt szeretne magának... (tisztázom inkább, senkivel nem történt semmi!!)
Egyszerűen nem értem őket.
Miért jó ez nekik? Nem gondolnak bele, hogy rosszul esik a párjuknak, vagy éppen megalázzák ezzel (persze ha elmondják egyáltalán, kiderül)
Persze ezt nem csak kimondottan a férfiakra értettem...
Talán az internet elterjedése? Vagy mi az oka ennek?
Szerintem régen sem volt ez másképp. Szüleim idejében is voltak ilyenek, sőt, anyukámat is csalta a korábbi férje. Inkább mostanában ezt kevésbé titkolják, és igen, az internet az egyik színtere ennek. De ha még régebbre visszamegyünk, a tehetősebbnél egyáltalán nem volt ritka, hogy a feleségük mellett másokkal is kavartak, nem beszélve a fattyúkról. A rómaiaknál a házasságkötéskor elmondott énekben pedig benne volt, hogy a férjek mostantól nem tarthatnak kisfiú szeretőket (akkoriban ez pl elfogadott volt házasság előtt).
Szóval nem változott akkorát a világ, csak most jobban felszínen van, illetve más csatornán történik. De régen voltak és ma is vannak hűséges férfiak, nők, szóval elkeseredni sem szabad.
Olvastam egy könyvet a papokról és pápákról.
Ott azt írták,hogy sok férfi azért ment papnak,hogy minél több nővel szexeljenek. A szülők nem véletlenül nem hagyták őket magukra.
Aztán ha a paraszti társadalmat vesszük,akkor a férfi elment dolgozni hajnalban,a nő pedig otthon vezette a háztartást és gondolom őket is meglátogatta néha-néha egy egy férfi a faluból.
Nem csak az internet óta ilyen a világ,csak most sokkal többet tudunk az ilyen dolgokról.
Szerintem régen kevesebb megcsalás volt. Talán azért, mert a megcsaló felet (főleg ha az a nő volt) jobban elítélte a társadalom. Mára ez már változott. Az internet terjedésével pedig egyre több emberrel állhatunk kapcsolatba, olyanokkal is, akiket a net nélkül soha nem ismertünk volna meg. Ráadásul kisebb az esélye a lebukásnak is, ha nem az ismeretségi körből való a másik fél. Tehát nagyobb a kísértés is.
Arra pedig, hogy miért jó nekik (vagy inkább miért csinálják), több válasz is lehetséges:
- rossz kapcsolat, de még mindig kényelmesebb együtt lenni mint elválni
- amúgy jól működik a kapcsolat, csak (általában) a szexből valami hiányzik, amit a párja nem akar megadni, vagy egyszerűen nem is tudja, hogy ilyesmire lenne igénye. Ez azért fura helyzet, mert ilyenkor pont, hogy nem akarja megbántani/megalázni a párját. Viszont ezzel a lépéssel sikerül megtenni.
- szüksége van a visszajelzésre, hogy ő még mindig vonzó a párján kívül a többi férfi/nő számára is
- kapuzárási pánik férfiaknál
- ugyanez a 30 feletti nőknél, akik rájönnek, hogy már nem lesznek fiatalabbak, de még úgymond (élni akarnak)
- vagy csak egyszerűen a "vadászösztönnek" nem tudnak ellenállni
Sok mindent leírtak már de kedves kérdező elmondom, hogy 10éve én is a pokolra kívántam a megcsaló embereket. 3éve én is megtettem és nem szégyellem, most kis felsorolás, hogy látom most a világot.
Az ember nem monogám
Az ember nem magántulajdon
A nők angyalok
Szeretve lenni és szeretetet adni jó
Szeretkezz ne háborúzz
Sosem a harmadik fél bántása a cél...
Örök hűség fogadása ha nincs már szex vagy tele van tanúkkal??
A női társaság a legjobb a világon udvarolni jó
Imádok csókolózni abból sosem elég...39f
#1esnél a pont! Tökéletesen igaza van.
Erről regényeket lehetne írni, de mit érnék el ha lepontoznának?
Az a férfi, akit kielégít a felesége, nem fog más nő után futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!