Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik tényleg szeretik a párjukat, de valamiért megcsalták (kíváncsiság, vonzalom stb), ti végül bevallottátok, vagy titkoljátok?
nem vallottam be sosem :)
pusztán azért mert nem volt jelentősége, és nincs esélye h kiderüljön :)
egy kalandnak tulajdanítottam az egészet,tapasztalat szerzésnek jó volt
az más kérdés h többször nem fodult elő, mert tényleg nem tisztességes
Nem vallom be,miért vallanám? De biztosan sejti a férjem,hogy csalom,de szemet kell hunyia felette,mert 1.ő már nem tud kielégíteni,2.már nem tudok hozzá vonzódni,mint férfihoz,őt nem kívánom,csak családtagként szeretem,viszont egészséges,fiatal nőkét szükségem van a szexre , az intimitásra .Mellette vagyok,törődöm vele,szeretem is,de nem állok ellen egy vonzó férfinak,megkapom a jó szexet is,ez így jó nekem is és neki is.Ő sokkal idősebb nálam,tudta mivel jár ha elvesz.
24/N
Utolsó ne nevettes te csalód és még feltételeket is szabsz neki?
Nem vónzodsz hozzá,minek vagy vele együtt?
Tudta mivel jár ha 24 éves nőt vesz el,egy kapcsolat 2 emberről szól nem egyről NEKED IS ALKALMAZKODNI KELL A MÁSIKHOZ.
mindkettötöknek jó ha csalod és megdugnak,na ne nevettes már.
Első dolog ne nevezd magad nőnek te egy kislány vagy a korodtól függetlenül,ez mellett az emberiség legalja.
22F
Úgy látom rád nem igaz a kérdés "Akik tényleg szeretik a párjukat" része, különben nem úgy írnál róla, ahogy. Lenézed, eunuchnak kezeled. Igazából az lenne a legjobb ha otthagynád. Nem ő veszítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!