Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van barátnője, de mágnesként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátnője, de mágnesként vonzódik hozzám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az egyetemen találkoztam egy férfival (én 30, ő 35), azonnal megszólított, de aztán hirtelen be is vallotta, hogy van barátnője (4-5 hónapja), és nem akarja megcsalni. Én sem lennék soha a szeretője. Ennek ellenére állandóan odajött hozzám, elkérte az e-mail címemet, írt is, aztán azt is beoffolta. Úgy érzem rajta, hogy ellenállhatatlanul vonzódik hozzám, de bűntudata van, és tényleg nem nyomul, nem akar tisztességtelen lenni, csak mintha nem tudná visszatartani magát tőlem. Számomra nagyon sokat jelentett a találkozás, azonnal beleestem. Beszélgettünk, és azt mondta, ha nem volna a barátnője, már randizni hívott volna. Egyébként meg nem szabad ezt, mert olyan irányba haladunk, hogy vagy a barátnőjét küldi el, vagy engem, és a barátnője semmi okot nem adott rá, hogy elküldje. Kétszer találkoztunk, akkor végig együtt voltunk órákig, ártatlan érintéseken kívül semmi se történt (nem én kezdeményeztem egyiket sem). Aztán elbúcsúztunk, hogy nem szabad. Azóta nem ír, kerül engem, és most a nyári szünet alatt az iskolában se fogunk találkozni őszig. Nem bírom kiverni a fejemből, annyira bánt a dolog. Kíváncsi volnék mások véleményére!

2015. jún. 29. 13:16
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Miért találkozgattál vele, ha tudtad, hogy van barátnője? Az ilyet el kell kerülni és megmondani neki, hogy te nem vagy gerinctelen és nem asszisztálsz az ő gerinctelenségéhez. Mert most azt tetted.
2015. jún. 29. 13:19
 2/7 TallandThin Boy ***** válasza:
Ne rombolj szét egy kapcsolatot, még akkor se, ha az nem tökéletes. Inkább próbáld meg lekötni magad és elfelejteni a pasit.
2015. jún. 29. 13:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Felejtsd el!
2015. jún. 29. 13:22
 4/7 anonim ***** válasza:

...acio

...kacio

...akaco

VAKACIO!!!

2015. jún. 29. 13:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Én egyszer voltam 3. Még kis 16 éves koromban, de rengeteg dolgot tanultam. Soha többet nem kerülnék abba a helyzetbe mivel utáltam magam azért amit tettem.(csak csók volt de akkor is)

Hidd el ez a pasi valoszinü csak szeretönek akar téged. Az lehet hogy hozzád is nagyon fog vonzodni és odáig lesz érted, de nem fogja miattad elhagyni a barátnöjét ezt jobb ha most tudatositod magadban.

Lesz majd olyan hogy szidja neked a nöjét hogy milyen kegyetlen ez nem jo vele, az nem jo vele, de nem tudja mit csináljon stb. Egyszóval felkelti az anyai ösztönöket benned. Sajnálni fogod, vigasztalni. De bármennyire is fogja szidni a lányt, nagyon kicsi esély van arra hogy téged választ.

Voltam ilyen helyzetben én is, voltak már barátaim is, és mindd igy végzödött.

Aki szeretöt tart az undorito ember, hiszen akit állitolag szeret igy megalázza. Lehet hogy neked még imponál is hogy feléd hajlik, de ne éld bele magad.

22l

2015. jún. 29. 16:20
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem privátban találkozgattam vele, csak az iskolában! Sosem tenném, hogy a szeretője leszek. Úgy érzem, ő sem akarja ezt.

Na mindegy, majd kiforrja ez magát biztosan.

2015. jún. 30. 08:12
 7/7 anonim válasza:

Milyen kapcsolatot tesz tönkre?

Ha a pasiknak is tetszik,meg ilyenek akkor biztos van már valami gáz abban a kapcsolatban.

Nyugodtan nyomulj rá.

2015. júl. 1. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!