Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ennyien ellene a boldogságunknak?
Régebben sok pasim volt, nem vagyok egy tapasztalatlan kislány. A párommal két éve együtt élünk, senkire nem támaszkodunk. A párom megkérte a kezemet, örömmel mondtam igent, jövőre tervezzük az esküvőt. Azt hittem örülni fognak, de az ő családja szerint nem kéne elvennie engem.Az én családom szerint fiatal vagyok és tapasztalatlan.A legjobb barátnőim pedig hülyének néznek, amiért nem élem ki magam. Tisztában vagyok vele, hogy csak a saját véleményünk számít, de nekem nagyon fáj, hogy akik közel állnak hozzám, ők mind ezt mondják.
20l és 25f
Hallgasd meg mások véleményét, DE ha te belső érzésed ezek alapján is arra hajlik, hogy boldog leszel azzal a férfival akkor meg ne hagyd magadat lebeszélni, eltántorítani, ne mások éljék le az életedet, tény hogy elég fiatal vagy én ilyen idősen nem hogy esküvőben nem gondolkodtam, de még hosszútávú kapcsolatban sem, semmit sem kell elkapkodnod. De hát még esküvőig van jó sok idő, addig még kialakulhatnak dolgok.
Hogy miért viselkednek így, biztosan előfordulhat olyan aki irigy, de minimálisan, inkább féltenek, ezt értsd meg, viszont ha látják rajtad, hogy már akkor is őt választottad és kitartasz a döntésed mellett és látják hogy boldogok vagytok egy normális szülő idővel elfogadja és örülni fog a lányuk vagy fiujuk boldogságának. :)
Szóval a barátnőid szerint még ribiskedned kellene, a barátod családja szerint már így is sok volt, a te családodnak meg fogalma sincs rólad.
Micsoda dilemma.
Igazából elég fiatalok vagytok még ahhoz is, hogy egy elhamarkodott házasságból tovább lépjetek.
Gyerekvállalást kell igazán alaposan megfontolnotok. Addig az csak egy papír, hogy együtt vagytok.
20 evesen mar sok pasid volt, tehat kb 18 eves korodig? Es már 20 evesen akarsz hazasodni? 😂 Ez nagyon jó
Nyugtasd meg baratnoid, ki fogod te meg elni magad es meg elmondhatod h hazas is voltal
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ezért gondold meg mit teszel ennyi idősen!
Mást nem is szeretnék írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!