Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 18 évesen,4 év együtt járás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 évesen,4 év együtt járás után korainak gondolnád az eljegyzést?

Figyelt kérdés
2018. márc. 8. 18:44
1 2 3
 21/26 A Tengerész ***** válasza:
Nemcsak korinak, de feleslegesnek is. Ha még 10 évig "együtt jártok", amiből ötöt egy fedél alatt is éltek és elhatározzátok, hogy gyereketek is lesz, MAJD AKKOR meg eljegyzés nélkül összeházasodtok, mert a gyerek miatt jó a papír. De ADDIG semmi nem kell.
2018. márc. 11. 08:40
 22/26 anonim ***** válasza:
A gyerek nem kötelező eleme/ feltétele a hàzassàgnak. Ezért fölösleges hàzasodni, ha egyébként az ember nem akar ilyen módon a màsikhoz tartozni. Nem azért kellene hàzasodni , mert gyerek lesz vagy van, hanem mert hivatalosan is szeretnétek elköteleződni egymàs mellett.
2018. márc. 11. 12:54
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Mi addigra meg is házasodtunk!:)

13 és fél évesen kezdtünk el együtt járni,kereken 4 évre rá eljegyeztük egymást,kereken fél évre rá(épp 18 voltam),megházasodtunk.3 gyermekünk van és idén leszünk 25 éves házasok.Életem legjobb döntése volt!Már szavak nélkül is tudunk kommunikálni!De azt is elismerem,hogy nem ez a jellemző.Rengeteg kapcsolat,házasság ment szét körülöttünk azóta!

2018. márc. 13. 09:40
 24/26 anonim ***** válasza:
Gyanús, hogy azzal foglalkozol, mások mit gondolnak róla. Így alighanem kár belefogni. Hacsak "el nem varázsol", hogy jegygyűrűd van, de az meg piszokság a másik felé.
2018. márc. 14. 11:27
 25/26 anonim ***** válasza:

Én az eljegyzést nem gondolnám korainak, az esküvőig meg lehet várni kellene.

Például: mamám 14 volt mikor megismerkedett tatammal. Mikor18 lett össze is hazasodtak. Tatam haláláig együtt voltak.

Edesanyam is 18 evesen hazasodott, o viszont elvalt 20 evesen mikor megismerkedett apaval es 21 volt mikor megszületett bátyám, azòta is együtt vannak, lassan 27 éve :)

2018. márc. 29. 07:26
 26/26 anonim ***** válasza:
eljegyzés nem korai 4 év együtt járás után se 14 évesen se 18 se 37 évesen.
2019. máj. 19. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!