Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem úgy kért meg, ahogy megálmodtam, meglehet érteni engem is?
Nem tudom mióta vagytok együtt, de szerintem nem ismeritek egymást eléggé. Ez pont olyan dolog, amikor anyám tavaly karácsonykor L-s méretű kardigánt vett, ráadásul fehéret. 27 év alatt nem ismerte a mértem és azt, hogy nem tetszik a fehér, mert nem ismer , mert nincs olyan kapcsolatom vele, ennyi.
Kérdező, örülj már annak, hogy legalább megkérte a kezed!
Tragédia, én elgondolkoznék, hogy ezek utn együtt mradjak-e veled.
TUDTA a párod, hogy hogyan akarod, hgy megkérjen, vagy a szádat csak a farkán használod?!
Legalább téged megkértek.
Engem csak arra kértek meg, hogy hagyjak a többieknek is a süteményből. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
22/N
Fene tudja. Én is introvertált vagyok, és én kifejezetten örülnék neki, hogy nem kell a teljes baráti körrel lefutni a "jujj képzeld mencsi lettem - muti a gyűrűűűűűd jajj de cukcsiii - hát mennyire tökély pasikám van, ugyeee" kezdetű kötelező nyalifalit. (Igen, sarkítottam, tessék érteni.)
Persze, nem ez volt a pasi célja, de speciel ez egy kifejezetten kellemes "mellékes".
Amúgy meg szerintem tök aranyos módi ez a jeleket hagyás - még ha kicsit gyerekes is -, és most inkább azt kéne lelkesen sorra venned, hogy de butus voltál, hiszen tudhattad volna előre, mi készül...
Hogy a nyilvános/nem nyilvános igényedet nem tudta előre, az persze kellemetlen, hiszen ismerhetne ennyire, de te még csak nem is ezen akadsz ki, hanem a barinőkön...
Bocs, de ez baromi gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!