Ez mi lehetett? A szembe szomszédunk házának elejét 2 nagy óriás fenyő takarta és valamelyik nap megálmodtam úgy ahogy most van fák nélkül és látszik a ház eleje.
Figyelt kérdés
Bevillant a kép egy pillanatra és ennyi volt az "álmom" az napra. Látszik a ház eleje, mivel a fákat tegnap kikellet vágni a nagy szél lökések miatt. Szóval a villanós álmomban nem volt benne hogy azért tüntek el a fák mert dölnek és életveszélyesek!!2010. máj. 18. 02:04
1/4 A kérdező kommentje:
meg elég fura dolgok vannak, szinte belelátok az emberek fejébe akik közel állnak hozzám, megérzem ha hazudnak ( ilyenkor lehangoltság érzés fog el és a levegő vétel is abba marad egy pillanatra amig feldolgozom,hogy a hozzám közel álló személy hazudott.
rák csillagjegy halak aszcendens ha ez segit valamit.
2010. máj. 18. 02:33
2/4 A kérdező kommentje:
ja és még annyi,hogy nem kell hogy élőben ismerjem az illetőt, elég ha csak msnen ismerem már egy ideje, akkor is megérzem ha hazudnak.
2010. máj. 18. 02:39
3/4 A kérdező kommentje:
ezt találtam:
Rák csillagjegy: Érzékeny, intuitív, harmóniára törekvő ember.
Halak aszcendens: Szeret álmodozni, a felhők felett járni, és a világot a saját szubjektív szemüvegén keresztül szemlélni.
Nyilas holdjegy: Jó érzéke van az előrelátáshoz, jók a megérzései, az álmait is gyakran képes megvalósítani. Mindig őszinte, amivel meg is bánthat másokat.
2010. máj. 18. 02:58
4/4 anonim válasza:
Gondolom, hogy most fordult elő először neked ilyesmi...Ez csak egy szimpla deja vu.. Velem nagyon nagyon sokszor fordul elő, hogy valami történik, vagy valki mond valamit és aúgy érzem, hogy az a helyzet már egyszer megtörtént...Ilyenkor csak a barátnőimmel annyit mondunk "ez már egyszer pont igy megtörtént" És egyet nevetünk.Először én is elvoltam, nem modntams senkinek.Aztán elmondtam és kiderült h mindenki érez úgy..Álmokból, vagy tényleg megtörtént dolgokból jönnek-e..azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!