Miért álmodom ezt? Majdnem minden nap;Egy sötét erdőben vagyok, ahol sok a fenyő. Telihold volt és fényesen világított az erdőre.
Figyelt kérdés
Úgy éreztem hogy ha nem futok nem tudom mi lesz---elkezdtem szaladni amerre láttam. Tiszta vér volt a kezem a tövis bokrok és a fenyő ágai miatt! Hátra néztem egy pillanatra.1mp-re azt láttam hogy egy marhanagy ( nálam nagyobb) fekete állat azon van hogy utolérjen. Egyre sötétebb lett. A Hold nem látszott a nagy fenyők miatt. Rettenetes volt. És mikor visszafordultam azt éreztem hogy tudom irányítani az álmomat. De ez az érzés hamar szertefoszlott ugyanis egy sziklához értem. (amit nem szerettem volna) A nagy tájat láttam a tengerrel. A Hold közel volt és világított--az egész tengert bevilágította és azt a részt is ahol én álltam. Megálltam. Nem mozdultam. Sőt nem csináltam semmit. Vártam. Vártam olyan vkire aki segít. Vagy én nem tudom lehet h a halált vártam ilyen szomorúan. És nagy meglepetésemre nagy morgást halottam a hátam mögött+egy nagy dobbanást a földön. Hátrafordultam és egy csodaszép farkas volt előttem. De ha van olyan érzés hogy félek tőle de én hülye egy lépést teszek felé, mert . Nem is tudom. Akkor vki mondja meg hogy hívják ezt az érzést. A farkas talán bizonytalan volt, mert egy kicsit felhúzta az orrát (morgásféleség) de végül ős is felém jött. (csak a fejét láttam eddig, mert az látszott csak, aztán az egész testét mutatta) Akkor láttam hogy nem is fekete a bundája hanem sötétbarnás. És lehajtotta nagy füleit a dús bundájára majd a fejemhez hajolt és a szemembe nézett. A farkát is a seggéhez simította, nem tudom ez miért van. Szép szürke+tiszta kék színű szeme volt. Megsimogattam. A farkas a kezeimet figyelte és azt éreztem hogy azt hiszi h az az ő hibájából történt. A farkas mögött egy szárnyakkal és szarval rendelkező Pegazus lépegetett felém. A szarva végén, mint egy fényes csillag :ragyogott. A farkas is észre vette de nem nézett hátra hogy megbizonyosodjon róla. Ő is odajött hozzám. Mind a ketten rám néztek. És akkor látom hogy a lónak ugyanolyan szeme volt mint a farkasnak. Felültem a fehér lóra;kinyitotta a szárnyát a Hold fényesen ragyogott ránk; a farkas egy hosszú vonyítást tett;a kezeimre néztem és csak egyetlen egy karcolás volt rajta. Felkeltem. Így megy kb.2hete. Valaki tudna segíteni?2011. márc. 21. 20:57
1/3 anonim válasza:
Nem nagyon értek hozzá, de úgy tudom, a vér az életerőt, energiát (gondolom a sebből folyó vér az "elfolyó" energiát), a farkas az ösztöneinket, indulatainkat jelképezi, a ló, vagy egyszarvú szárnyakkal meg talán a szabadságvágyat (?), az erdő, a tenger a saját tudatalattinkat.
De ez csak az én tippem.
2/3 anonim válasza:
igen én tudok segíteni ez nem sima álom lesz, írj privátot!
3/3 A kérdező kommentje:
Bocsi de kezdő vagyok az oldalon,mi az a privát?
2011. márc. 22. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!