Ha nem vagyok egy "depis" ember, akkor miért álmodok ilyen "sötét" álmot?
Figyelt kérdés
már 2 éve nem, de az előtt, álmomban bementem egy sötét szobába. (egyedül) csörgött a telefon, sztem nem fontos h fehér telefon. és mikor a fülemhez hozzárakom, beleszól egy hang, mint egy "suttogás? " és nagyon félelmetes. Olyat sosem éreztem még életemben. Nem tudok hozzá foghatót, azonnal felriadok. Pedig igazából egy nagyon vidám és mosolygós ember vagyok.2011. márc. 14. 19:10
1/3 anonim válasza:
Mindenki álmod rosszakat, az mindegy hogy vidám vagy szomorú ember vagy. Az álmaid összekeveredtek, ezért álmodtál rosszat.
3/3 anonim válasza:
Valami félelem lakik benned, ki kell kutatnod, hogy mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!