Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem úgy kért meg, ahogy megálmodtam, meglehet érteni engem is?
Nem valami szerencsés kezdés.
Ismer ő eléggé?
Nem tök mindegy, hogy kért meg?!
A dolog lényege, hogy kifejezi azt, hogy annyira szeret, hogy veled akarja leélni az életét. Feleségül akar venni.
Nem az a lánykérés lényege, hogy gondolatolvasásból kell jeleskednie, és mindennek csak rólad kell szólnia!
Gondoltál már arra, hogy ő esetleg kamasz kora óta ábrándozik arról, hogy így kéri majd meg a szerelme kezét? Vagy hogy micsoda bátorság kellett hozzá, ennyi ember előtt?
Ez nem rólad szól, hanem kettőtökről. Ahogy majd az esküvő és a házasság is.
Most hagyd abba ezt a királylány-hisztit, mielőtt megbánja hogy megkért!
Előre szólok: az esküvőnek se az a lényege, hogy mindenki körülötted ugrál, szép ruhában fotózkodsz, és a vőlegény nem csak statiszta a te nagy álmodhoz.
Tudta ő egyáltalán, hogy csendes eljegyzést szerettél volna?
Ha nincs probléma oda generálsz egyet? Nemhogy örülnél hogy eljegyzett téged, még fel vagy háborodva, hogy nem minden úgy történt ahogy álmaidban szeretted volna.
Ne legyél már ennyire merev.
Inkább fürödj a boldogságban.
ahol nincs gond, oda gyartsunk egyet. tovabba a kutya is jodolgaban veszik meg. lattam en mar karon varjut. stb.
annyira gyerekes vagy, hogy az elmondhatatlan. ezt uzenem a baratnoidnek, ezt ujsagold el nekik. velhetoen amugy nekik tobb eszuk van, mint neked.
add vissza a gyurut annak a szegeny fiunak, jobbat erdemel nalad, te halatlan.
Kérdező, én megértelek. Én is kicsit bizonytalan lennék egy házasságba beleugrani, ahol a másik fél ennyire nem ismer. Gondolom nem arról van szó, hogy nem lépésről-lépésre találta ki a gondolataidat, hanem hogy ennyire tőled, a személyiségedtől eltérő módon tette ezt- mintha direkt az ellenkezőjét csinálná annak, ami te vagy.
De szerintem ha egyébként ezt leszámítva egy hullámhosszon vagytok, akkor nem kell félned, a többit meg engedd el, annak is megvan a szépsége ha rajtad kívül mindenki tud a dologról, és végül mesélheted nekik lelkendezve, hogy minden fantasztikus volt, többek között nekik is köszönhetően.
Gratulálok és sok boldogságok!
Ha neked ez a leglényegesebb az eljegyzésből, hogy te mondhasd el elsőként bárkinek, akkor ennek a kapcsolatnak semmi értelme.Nem az eljegyzés mikéntje a leglényegesebb, hanem az utána következő évek, de ehhez még elég gyereknek tűnsz, hogy megértsd.
Neki előtte vagy utána hoztad szóba az álmodat?Ha utána, akkor nem kell csodálkozni.Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.Jól kommunikáló egyén lehetsz, ha a vőlegényjelölteddel egy ilyen dolgot nem tudtál előre letisztázni kislány..Gondolom nem tetszik az őszinte válaszom, de nem szokásom bólogatni olyan "problémákra", amikkel nem értek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!