Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Párom amikor ivott már többszö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom amikor ivott már többször is megkérte a kezem. Valóban ez foglalkoztatja?

Figyelt kérdés

Több mint egy éve vagyunk együtt, szerintem kiegyensúlyozott,jó a kapcsolatunk.Nyilván nem kell ezt komolyan venni, de azért elgondolkoztam rajta,hogy mennyit foglalkoztatja a téma. Azt tudom,hogy szeretné, de jobban meg akar még ismerni, időt tölteni velem. Ilyen nektek volt? Tényleg megkérte a kezeteket?

23/N, 29/F

2017. dec. 11. 22:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát részegen a randa nő is bájos.....
2017. dec. 11. 22:31
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Ezt inkább tőle kellene megkérdezni, amikor józan.
2017. dec. 11. 22:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Józanul azt mondja,hogy szeretné, de még vár vele. (csak a legutóbbi két ivás után, mindkétszer "megkért")
2017. dec. 11. 22:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én párom is nagyon szerelmesre issza magát, de azért eddig nem ment el soha. A kezemet csak józanul kérte meg, máshogy nem is tudtam volna komolyan venni. Nálunk is téma volt ez a kezdetektől, de épeszű ember 1 év után senkivel nem házasodik össze. Minimum együtt élés, pár év kapcsolat, hogy tényleg megismerjétek egymást.
2017. dec. 11. 22:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez szerintem illúziromboló.

A kedvesem is szerelmesre és szeretgetősre (értsd: megfojt az ölelésével) issza magát, de eszében nem lenne ezzel "poénkodni".

Továbbá a valós láykérésekor tuti előttem lebegne a kép, mikor mattrészegen makogta el ugyanazt. Gáz. :(

2017. dec. 12. 18:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem az jött le, hogy józanon nincs rá bátorsága. És ha ivott, akkor fel meri tenni a kérdést. De te ismered.
2017. dec. 24. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!