Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik előző kérdésről jutott eszembe, de már többször találkoztam vele, ez micsoda?
"hogy én már házasodnék, családot szeretnék, ha neki nem kellek, akkor menjen mindenki a maga útján"
A nők így kitalálják egy idő után, hogyha nem veszem feleségül akkor lehet menni külön? Ez lenne a híres női szerelem és "korlátlan odaadás"? Ha nem veszem fel X idő múlva akkor lelép?
Világosítsatok fel legyetek szivesek.
F/18
A legtöbb nő ilyen.Azt hiszik azzal biztosítják be magukat egy életre,ha elvetetik magukat és szülnek hármat.
Amit írsz,az meg érzelmi zsarolás.Nő vagyok,de én sose kényszerítenék férfit arra,hogy házasodjunk meg csináljunk gyereket,elég elavult,primitív "módszer".
szerintem azért, mert úgy gondolják, hogy nem szereted eléggé ha nem veszed el...
de szerintem megházasodni ráér 25éves kor után, sőt, addigra már többé-kevésbé tudja az ember hogy mit akar, kifejlődött úgy-ahogy a személyisége stb.
lehet azért is a zsarolás mert úgy gondolják a férfi nem lép le, hanem elveszi őket, ki tudja... egy idő után, kinek hogy "illik" továbblépni, tervezni a másikkal, azzal hogy megkéred a kezét, kimutatod, hogy vele szeretnél maradni.
ez akkor az ideális ha többé-kevésbé ugyanakkor éri el a szintet a pár két tagja, de van aki 18évesen házasodna, anélkül, hogy megérne rá, természetesen nem kell belemenni ha nem érzed magad késznek rá. avgy kérsz még pár évet, ha nem fogadja el, akkor nem fogadja el, van ilyen...
de inkább jobb megismerni a másikat előtte, az tény. mert nem csak a fehér ruháról meg a ászútról szól, hanem az utána elkövetkező 20-30-40 évről, jóba-rosszban (jó esetben).
Mostmár tisztul a kép. Köszönöm a válaszokat. :)
Nők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!