Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért halogatja az eljegyzést ennyi idő után is? Vagy nem is akar elvenni?
5 éve vagyunk együtt, szuper jó a kapcsolatunk, vannak terveink (költözés, ház felújítás stb), van egy gyerekünk is (2 éves). Tudja, hogy nekem ez nagyon fontos, régebben ígérgette, hogy "majd ekkor vagy akkor", de hiába, mert akkor se történt meg. Nagyon elkeserít és őszintén már idegesít is. Tudja, hogy ez mennyire fontos nekem, tudja, hogy nem utasítanám el, együtt élünk évek óta, közös kassza, közös háztartás, közös gyerek. Nem akar elhagyni, nincs senki más akivel lenni akarna. Tudja, hogy milyen gyűrű tetszene (mielőtt még mondjátok, nem csicsás gyűrű, egy egyszerű, vékony ezüst gyűrű pici kővel tetszene a legjobban, még csak nem is lenne drága, mert a gyémántot nem szeretem, max 20 ezer ft lenne). Egyszerűen nem értem. És nagyon idegesít. A bölcsiben is furán néznek rám, mert nincs gyűrűm, akárkivel beszélek akit nem ismerek és megtudja, hogy van egy fiam, kérdezi, hogy "egyedül neveled?" mert nincs gyűrűm... A leginkább viszont az zavar, hogy tudja, hogy ez mennyire fontos nekem, és milyen rég óta várok rá, de mégsem kéri meg a kezem, vagy mégsem mondja azt, hogy ne is reménykedjek, mert úgy sem fogja. Sokszor beszélünk az eljegyzésről/házasságról, egyeznek a terveink is, de mégsem kéri meg a kezem. Nem értem, mire vár...
22N
Akinek annyira fontos a házasság, az nem vállal anélkül gyereket. Mivel te írtad, hogy nem becsúszott, így nem értem mi a bajod?
Vele élsz, szültél neki, miért vegyen el?
Nekem pl nem fontos a házasság, szültem volna simán enélkül, de ha neked igen, akkor miért nem írtátok gyorsba alá és jöhetett volna a gyerek?! Amúgy meg bazi fiatalok vagytok, de már mindegy, mert ott a gyerek
Rém egyszerű. Nem akar feleségül venni. Ha akarnà, màr elvett volna rég, vagy legalàbb megkért volna. Neki bőven elég, hogy a csaja vagy, ennyi.
Előbb kellett volna gondolkodni. Konkrétan az előtt, hogy a pasid ejtett teherbe és nem a férjed. Ha annyira fontos lenne neked a hàzassàg, nem szültél volna egy sima kapcsolatba gyereket....Most màr törődj bele, hogy nem leszel feleség, maradsz baràtnő, mert gyerekkel elhagyni azèrt mert te nem gondoltad àt mit is vàrsz pontosan ettől a kapcsolattól, puszta önzés lenne.
Egyik ismerősöm is 10 éve azon rinyàl, hogy a pasija nem hajlandó elvenni. Azt hitte ha lesz gyerek akkor majd....hàt nem. Meg lett mondva neki, hogy soha. Még mindig nem érti meg. Most ott tart, hogy harmadjàra terhes, hàtha így elveszi a pasi ha megszült, nem fogja fel a nemet még mindig.... 2 meglévő gyerek , egy úton, és még mindig a hàzassàgon lovagol, amikor màr az első gyerek előtt is megmondta neki a baràtja, hogy soha nem akar hàzasodni.
Én értem, hogy neked fontos, nekem is az , pont ezért soha nem vàllaltam volna előbb gyereket. Aki hàzassàg nélkül szül, azt nagyon ritkàn veszik feleségül.
Ha az embernek vannak bizonyos elvei, vàgyai, akkor azokhoz érdemes ragaszkodni, különben a màsik el fogja vàrni, hogy miatta felàldozza. Sosem kezdtem volna olyannal eleve, aki nem akar hàzassàgban élni. Mert minek? Ilyen emberrel nekem nincs közös jövőm és pont. Tovàbbà azt is észre kell venni, ha a pasi csak húzza az időt, àtver stb...
De neked ez sose lesz meg.
Nem akar elvenni, gyereket szültél házasság nélkül - na akkor nagyon fontos neked :) elég vicces.
Ha a felesége vagy, necessebb elválni, mint csak elköltözni. Ha akart volna megkért volna, akkor amikor a gyereket csináltátok, vagy terhesen, vagy szülés után vagy tegnap, de nem kért meg, mert nem akar elvenni. Késő bánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!