Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar elvenni?
Az a helyzet, hogy erre a kapcsolatra már keresztet vethetsz. Ebből nem lesz esküvő.
Te akarsz vele lenni, de ő nem ezek szerint. Ez már semmi jót nem jelent.
Én egy sohasem hisztiző nőt sem vennék el.
Tőle tudhatod csak meg, hogy mi az, amit szeretne élete végéig hallgatni.
Nem értem a kérdésed, ott van rá a leírásodban a válasz: hisztis vagy, és nem tudja el tudja-e ezt viselni hosszú távon. Ezért nem akar elvenni.
Javasolnám, hogy változz meg, legyél kevésbé hisztis, és megértőbb, hogy elkerüljétek a vitákat. De tényleg nem értem, mit vársz.
Te is leírod, hogy lenne min dolgoznotok együtt is, neked meg külön is a hisztiden.
Épeszű ember nem házasodik gyenge lábakon álló kapcsolatban, nem???
Több éve vagyunk együtt,ismerjük már egymás gyengeségeit. Ezért se értem miért jött ezzel hirtelen..
A dolgoznunk kéne a kapcsolaton inkább arra értettem hogy több program stb.:)
A nagy vitánk előtt minden rendben volt,többször hozta fel ő a témát
"A nagy vitánk előtt minden rendben volt,többször hozta fel ő a témát"
Van, aki nem lép túl olyan könnyen egy nagyobb veszekedésen. És a napi hisztik sem valószínű, hogy az egekbe emelik a házasodási vágyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!